0 oy
5,291 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (632 puan) tarafından
merhaba hayirli ramazanlar:) bayram için hamilelere uygun elbiseler ararken bu sitede salaş bir model begendim ama hiç alışveriş yapmadigim için emin değilim. yapan varsa yorum yazarsa çok mutlu olurum

4 Cevaplar

0 oy
(2,177 puan) tarafından
ablam aldi ama bedeni uygun gelmedi ayrica kesimi bi tuhafti. belki elbiseden elbiseye de farkediyodur 
(632 puan) tarafından
fiyatları uygun olunca ben de kaliteden şüpheleniyorum en çok zaten demek ki sizde bu sorun olmuş çok teşekkür ederim
(2,177 puan) tarafından
rica ederim ama alabileceksen sefamerveden al ben uc tane elbise aldim guzel geldi
(632 puan) tarafından
oradan 1 tane almıştım ben de memnun kaldım evet haklisiniz
-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından
Tesettur pazari.  modaselvim. Sefamerve buralara bakabikirsin urunleri guzel ve kaliteli
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Ben yaptım hatta madinisa modaselvimden de yaptım çok memnun kaldım ama ürün kumaşına dikkat et canim sadece kumaşını beğenmediğim için geri yolladim bi taneyi
(632 puan) tarafından
geri yolladiginizda para iadesinde sorun yaşadınız mi acaba
(3,463 puan) tarafından
Hayır 2 gün sonra karta iade ettiler parayi
0 oy
(7,481 puan) tarafından

Canim ben modasenadan iki kere elbise aldim cok sevdim. Bi tanesi sadece fotoğraftaki renkten baya acik renk geldi aama. Bedeni falan kaliplari çok guzel. Tavsiye ederim yani:angel:

(632 puan) tarafından
öyle mi sizin adınıza sevindim iyi denk gelmesine hala kararsizim bakalım nasibimse alırım sanırım nasılsa:)
(7,481 puan) tarafından
Saolasin canim. Bence uygun fiyatli bise al dene derim. Sonuçta her sitede risk var yani.:)) alisveris yapmadan bilemezsin.
(632 puan) tarafından
aynen 40 tl ydi ücreti begendigim elbisenin sanirim riske atabilirim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 456 göst.
8 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kkesma (64 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 240 göst.
0 oy
8 cevap 3,667 göst.
12 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Babiyakus (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 4,535 göst.
7 Mart 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,617 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,042 soru

23,727,985 cevap

313,368 kullanıcı

...