0 oy
322 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar kizim 15 aylik saclari seyrek ve cok dokuluyor esimde takmis sıfıra vurcam sacini diye bi yandan istyorm bi yandan istemiyorm erkek gibi olcak diye sizce simdi kessem hemen uzarmi kiyamiyorm kesmeye ya

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kan tahlili yaptirmadin mi hâlâ 
(75 puan) tarafından
Pazartesi gotrcem canm
-Reklam-
0 oy
(817 puan) tarafından
Esin doqru soyluyor jiletle sifira vurdurun gurlasir 
(226 puan) tarafından
Valla makineyle hicbisi farketmez jilet arttırıyor saçı kılı
(75 puan) tarafından
Hadii ya iyi ozaman soyliyim esime jilet vursun
(817 puan) tarafından
Kuzum jilet daha gur eder
(75 puan) tarafından
Tamam cnm sagol :)
(226 puan) tarafından
Kesinlikle ha makineyle kesmiş ha makasla farketmiyor bacağına bile jilet vur bak noluyor orman oluyor
0 oy
tarafından
Olsun canım ne olcak ki daha güzel gelir saçı gurlesir üzülme bence yaptırabilirsin
(75 puan) tarafından
Valla zar zor uzadi okadar saci icim hic el vermyor
tarafından
Benimde kızım var 1 aylık henüz anlıyorum seni:-) ama daha sağlıklı olur saçı
(75 puan) tarafından
Sen kucukken kestir bnce sonradan icin el vermes
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Kiz ben oglumkini 2 aylikken kazittim simdi ne guzel cikti 
(75 puan) tarafından
Keşke bende ozman kesseydm ne bilym simdi kesmek zoruma gidiyo saclari.uzadi cunku
0 oy
tarafından
Oğlum 13 aylık onunda seyrekti memlekete geldiğim günün sabahı sıfıra vurduk 1 ay oldu saçları çıktı hmn hmn kışın tekrar vurmayı düşünüyorum cnm 
0 oy
tarafından
6 aylık kestirdik şuan uzadı azda olsa 3 4 aya uzar. Ama bize etkisi olmadı diyebilirim. En azından eski halinden biraz daha iyi oldu beklediğim gibi  olmadı genetik bence babasının da saçı az ince telli 
(75 puan) tarafından
Ama benimkinin  dokulyor iste canm vitamin eksikligi yada kani eksik ondan da olblr
tarafından
Bir tahlil falan yaptır istersen benim kızımın da saçı hiç uzamadı 6 aya kadar döküldü yerinde hiç çıkmadı ama şimdi 1 ayda azda olsa uzadı yine az olsun en azından diğerinden iyidir
0 oy
(2,548 puan) tarafından
0 a vurdum 2 ay oldu eski haline döndü iyiki kesmişiz.  Ama hergun yıkıyorum onunda etkisi vardır hemen uzamasında 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
28 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses annesi. (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 409 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 292 göst.
3 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
17 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mihrakuzum (57 puan) tarafından soruldu

406,296 soru

12,181,531 cevap

36,681 kullanıcı

...