0 oy
812 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yazın başından beri evin ici çok sıcak vantilatör soğutmuyor eşimde balkonda yatalm dedi balkon dar olduğu icin yatakları uzunlamasina serdk kızım yanmda yatıyor iki aydır sdce bı kez beraber olduk yabancı gibi odadan direk uyumaya gidiyo yanina yaticak yerde yok çok bunaldım bu durumdan soğudum artık evlilikten

9 Cevaplar

0 oy
(82 puan) tarafından
Cnm sıkma canını bir iki gün odanızda yatin belki düzelir
tarafından
Yatagimizi ilçeye taşınırken yer olmadığı için merkezde bıraktık gidip getirmedi sonradan yer yatağı seriyorum içerde yatamiyorum çok sıcak ben balkonda yticam diyo
(82 puan) tarafından
Kuzum öyle olmaz ki sizin ayrı yatmaniz hem günah hem saçma esinin ilgisini çekecek şeyler yapmayı dene bence
tarafından
Yapıyorum ama görmemezlikten geliyo uykusu geldmi direk yerine geciyi
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından
Ayrı yatan bir çiftin ilk arsina giren şeytandır elinden geldiği kadar birlikte uyuyun
tarafından
Balkonun genişliği bı metre bile yok dün yanına uzanmaya çalıştım bütün olduk yerine geç dedi
(948 puan) tarafından
İşte sıkıntı kocanda Kuzum odada uyuyun ne bilim başka yerde yatın ama yatakları ayrı olmayacak şekilde yatın
tarafından
O illa balkonda yaticam diyo bnde ısrar etmiyorum
0 oy
tarafından
Yatağı ayırmak doğru değil cnm ya araya soğukluk giriyo işte 
tarafından
Mecburen ayrdk kızım içerde sıcaktan hasta oldu bı hafta iyilesmedi mecbur balkonda yanında yatmam lazm
tarafından
Bende kışın mecburen ayrı yattim ama 3. Gün sonra geri geçtim odama yoksa evlilikde sorunlar oluyo işte cnm
0 oy
tarafından
Bu durum evlilikten mi soguttu? Ayrı yaşayanlar napsın kız öyle düşünme madem öyle eşinle yanyana yat ciddi bişey sonuçta evliligin söz konusu.. 
tarafından
Bizde sekiz ay ayrı kaldk ama tlfonda bile yanmdayms gibiydi beraberken ayrı yatınca insan bambaşka soguyo
0 oy
(3,700 puan) tarafından
İllaki balkon şart mı oturma odası sıcaksa pencere açın ne biliyim balkonun kapısını açık bırakın ceran yapsın odalar essin 
tarafından
Kabul etmiyor cnm vantilatör çalışıyor sürekli balkonu tutturmus
(3,700 puan) tarafından
Vah ne inatçıymis ne biliyim kız trip at ne düşünüyorsan onu söyle
tarafından
Trip atnca sinirleniyo iş kavgaya gidiyo
(3,700 puan) tarafından
O zaman senin eşin huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin uygun yolla nasıl anlatacağız da
0 oy
(161 puan) tarafından
Bence eşinizle ayrı yatmayı bırakın insan kardeş gibi olur evde.Ben eşim salonda uyuya kalsa bile asla bırakmam gider yanına yatarım.Yada uyandirana kadar yatağa götüreme kadar bırakmam.Bir tane vantilatör alın en kötü 2 ay çok uzun bir zaman 
tarafından
Mardin
(161 puan) tarafından
Eşiniz alışmış tek yatmaya vantilatör varsa daha ne sıcak bile olsa insan sürekli yalnız yatmak istemez ki
(161 puan) tarafından
Allah size sabır versin önceki postlarınız okudum kendiniz hiç üzmeyin siz de bir sorun yok eşinize Allah akıl fikir versin
tarafından
Sürekli düşüne düşüne artık pskilojim bozuldu bakıyorum ailesindeki gelinlere fizik olarak kültür olarak hepsinden iyiyim ne kiloluyum ne kisayim ne bicimsizim ne istiyor bu adam anlamıyorum ki acaba kendi yetersizliğini kapatmak için mi bana psikolojik baskı yapıyor
tarafından
Bilmiyorum gerçekten bünyem alt üst oldu dün kuaföre gittim saçlarımı kestm fön çektim farketmedi bile
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Az kaldı canım sabret kisin ısıtırsıniz arayı :) saka bi yana Yalnız şöyle bir şey var karı kocanın arasına çocuğu bile yatırmaya caksın derler Eğer çocuğunu yatırırsan çocuğun hasta olurmuş Şöyle ki karı koca arasına hiç kimse giremez miş Eğer siz Ayrı yatarsanız aranıza ilk önce şeytan girermiş mümkün olduğunca yatakları ayırmama ya çalışın
tarafından
Bence de şeytan girms araya sogudukca sürekli tartışma gereksiz kavgalar çıkıyor ortaya
0 oy
tarafından
Ben bu olaya inanmıyorum soğukluk kalpte başlar bende 40 derecede hamilelik geçirdim ayrı yattık aşırı sıcaktı rahatsızdım sonra bebek doğdu babası uyuyamadi yine ayrı yattık gece ben bakardım gündüz esim bakardı ama hic öyle sorunlar yaşamadık esim uyanır uyanmaz yanımıza gelirdi yada biz kalkar kalmaz onun yanına giderdik sabah keyfi yapardık çocuğu sever oynatirdik. 
tarafından
Herkesin içindeki sevgi aynı değil demekki ben iki aydan sonra dün yanında uzanmaya çalıştım kalk yerine geç sigmiyorum dedi
tarafından
Işte o senin eşinin hanzoluğu canim ayıp etmis
0 oy
tarafından
Hayır kuzum hic alakasi yok 4 aydır ayrı yatiorz oglum oldgndan beri.Bizim yatak odasi cok dar ve sicak besigi ayakucuna koydum bende yanlamasina yatiorm esimin boyu uzun oldugu icin sigmiyor oda salonda yatiyor.Aksamlari oglumu uyutuorz hop salonda birlikte tw keyfi yapiorz.Gecede uyuya kaliom sonra oglum aglayinca yanina geciom sabaha kadar herkes uyuo zaten niye sogukluk girsin ki???Yok seytan girermis yok bise olurmus sacma seyler bunlar.Esimlede birbirimize bayiliriz hicte alakasi yok kuzum
tarafından
Neden ona bagladinki?Baska problemlerden kaynaklo olabilir.Bizim problem olmadı yani her ayri yatanda olmuyor.
tarafından
Bilmiyorum artık cnm sürekli psikolojik baskı yapıyor bana kadnlk yapamiyosun baana yetmiyosun bilmm ne kendi yetersizliğini bastrmak için bana saldırıyo ailesnde bnm gibi bı gelin yok üniversite mezunuyum fiziğim guzel bakimliyim yinede yaranamiyorum
tarafından
Aman ya bu erkeklerin derdi bitmez.
tarafından
Aynen gözü dışarda biride değil ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum
tarafından
Bilemedim bacim ya.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 191 göst.
0 oy
24 cevap 662 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Merveylmaz (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 212 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 775 göst.
3 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu

411,912 soru

12,400,062 cevap

44,391 kullanıcı

Kategoriler

...