0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İlk hamilelik belirtiniz nelerdi nasıl anladınız. Hep beklemediğin an gelir diyorlar sizde de mi öyle oldu. 

9 Cevaplar

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Göğsüm hassaslaşmıştı çok ağrıyordu. Halsizlik ve mide yanması
(3,135 puan) tarafından
2 gün daha bekle bebek sahibi olmak istiyorsan inşallah adet olmazsın da hamilelik haberini alırız
tarafından
Ama hepsini adetten önce yaşadığım için bilemiyorum her ay ümitleniyorum ama yok
tarafından
Sizin hamile kalmak için yaptığınuz şeyler varmı ben soğan kürüde içtim her hafta afedersiniz üç ilişki oldu yumurtlama günlerinde 4
(3,135 puan) tarafından
Demek ki senin adet belirtileri canım ondan öyle oluyor.
Hayır canım bir şey denemedik. İlk hamileliğim 6 ay sonra oldu. İkincisinde 3 ay korunmadık 3 ay sonunda oldu. Yumurtlama gününe dikkat et canım o zaman oluyor. İki günde bir ilişkiye girin. Ama stres yapmayın ve kafanızdan hamile kalmak için ilişkiye girme düşüncesini çıkarın
tarafından
Bu ay öyle yaptık ama hala yok bir sene oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından

Evet bende de oyle oldu hic beklemediğim anda geldi :D

0 oy
(13,823 puan) tarafından
Valla planli oldu beklenmedik anda gelmedi istedigimiz 2.ay hamile kaldim :) hamile oldugumuda şöyle anladim. Normalde adet olmadan önce hayatta goguslerim agrimazdi ilk defa goguslerim agridi. Kiş olmasina ragmen surekli termiyodum cikariyodum usuyodum direk ilk defa oldu buda. Birde surekli dakka basi tuvalete gidiyodum kucuk tuvalete :) ben dedim kesin hamileyim. 
(13,823 puan) tarafından
valla ablamin öyle oldu canim 5 ay bekledi her ay adet oldu. 6.ay unuttugunda hamile kaldi
tarafından
Ben çok terliyorum arada ateşim çıkıyor başım dönüyor ama az. Adetten iki gün öncede çok az kanamam oldu. Sürekli uyuyorum gözümü açacak iş yapacak halim yok adet günüm bugün ağrım var ama daha olmadım
tarafından
İnsanda unutamıyor ki deniyorum aklımda stres oluyor
(13,823 puan) tarafından
insallah vardir canım. Ben son gunumde olmadim direk ertesi sabah test yaptim cikti. Adetim hic gecikmez cunku
tarafından
Benim geçen ay bir hfta gecikti ne güzel sevindim ama çıkmadı stresten sanırım uzadı bide kist varmış 3 mm
0 oy
(191 puan) tarafından
Hep uyuyrdum .
tarafından
Adet ağrınız varmıydı
(191 puan) tarafından
Vala bnmki hamileliktendi planli bir sekilde olmustu uykum geliyrdu hep. Gece hep birden karnim agryrdu kotu bi skeilde snra 5 dkka gecince biityrdu. Kasıklarm agryrdu . Snra zaten 8 aya kadar hep kustum
(191 puan) tarafından
Bu aylarda gene uykum var uyuyrum ama bunsefer d vitamini ve kansizlik oldgu icin. Baya ilerlemis
tarafından
Bende sürekli uyku halindeyim iş yapasım gelmiyor adetten iki gün önce leke geldi ama geçti birden kalkınca kasığıma ağrı giriyor adet günüm bugün ağrım var ama olmadım daha
(191 puan) tarafından
Evdeki testlerden dene  az bucul fikrin olur. Hakkinda hayirlsii cnm
0 oy
tarafından
Adet belirtileriyle ayniydi hemen hemen
tarafından
Kaç gün geçti
tarafından
1 hafta gecince test yaptim
0 oy
tarafından
Benimki supriz oldu hicbir belirtimde yokti valla. Hatta dolap duzenledim agir agir seyleri tasidim dolabin ustune turp gibiydim :D
0 oy
tarafından

En beklemedigim ayda

Acı acı adet sancısı çektiğim anda :D

0 oy
(1,008 puan) tarafından
hic ama.hic beklemiyordum hatta o hafta kaplicaya gittik adet günüme.1 gun var orda gelmesin diye söyleniyorum sicak sjcak.suyada girdim havuza saatlerce  istediğin beklediğin hamklelik olsa düşerdi oralarda 

sona tatil bitti bekle bekle yok belirti yok günler sona bir test ben şok hic anlamadim yani 
tarafından
Hiç ağrınız falan olmadımı
(1,008 puan) tarafından
Yok hic yoktu veyq ben hic ihtimal vermediğim için dikkat etmedim ama.hemen ardından bel agrim.tuttu onuda fitik diye dusunmustum
0 oy
(350 puan) tarafından
Asiri halsizlik surekli uyku hali farkli bi akinti ve bulantii iyy su bile icemediimm icim almadii

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 244 göst.
14 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hvvktn (1,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 448 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gizem121 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
21 saat önce Diğer kategorisinde Hemdemm (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
1 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde Kadinca_4289940 (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,119 soru

24,410,484 cevap

350,872 kullanıcı

...