0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bana çok acil corona belirtilerini soyler misiniz? En belirgin belirtileri neler? 

Mersinde yaşıyorum şehir hastanesine hasta sığamaz olmuş bulunduğumuz ilçeye hasta sevk etmişler smdi hastanenin önünden geçiyorduk arabayla covid 19 polikilingi yazıyordu aa bi bakalım dedik arabayı az yavaşlattik bir adam abi hastaliginiz varsa özel hastaneye gidin sakin bura gelmeyin şuan 50 hasta var burda hergun artıyor 2 gün önce 8 kişiydi. Ben o yüzden yolda bekliyorum dedi. Çok korkmaya başladım. Dün ben çok rahatsızdım grip oldum yani öyle biliyorum inşallah griptir burnum akiyor boğazım yanıyordu kafami kaldiramiyordum bir aferin içtim öğlen akşam da parol ictim baya düzeldim gibi boğaz yanmam geçmedi ve burnum hala akıyor 5 gündür de oğlumun da akiyor burnu. Çok şükür ateş hiç olmadi. Yinede içimin az rahatlaması lazım. Belirtiler neler  söyler mısınız? 

4 Cevaplar

0 oy
(11,730 puan) tarafından
Tat ve koku alma kaybı varmı 
tarafından
Yok sanırsam. Oğlum kaka yapıyor gayet iyi kökü alıyorum
-Reklam-
0 oy
(47 puan) tarafından
Aynısını şuan ben yaşıyorum boğazım çökmüş durumda ve grip oldum hastaneyi aradım doktor salgın var dedi ateşin yoksa korkma hastaneye de gelme dedi oğlum da 4 gün önce 3 gün ishal oldu som gün ateş-i çıktı ve hemen doktora götürdük serum taktilar köpek dişleri çıkıyordu ondan olmuş kan testi yaptılar temiz cikti 
tarafından
Iyi bari çok şükür
0 oy
tarafından
Hangi ilçedesin canım bende mersindeyim 
tarafından
Erdemli canm sen nerdesin
0 oy
(20,949 puan) tarafından
Halsizlik ateş ishal tat ve koku kaybı kemiklerde ağrı boğaz da ağrı öksürük bunlardan çoğu görülür korona olanda ve geçiren kişide koku ve tat kaybı kalıcı oluyor 3 4 hafta 
tarafından
Fatoo senin esin de test yaptircakti sonuçlar ne oldu
(20,949 puan) tarafından
Negatif çıktı
tarafından
Yanı boğazda yanma var işte bir tek burnum tıkalı bir de ve hamileyim halsizligim hep oluyor
(20,949 puan) tarafından
Bi git acile istersen
tarafından
Işte canm gidemiyorum hep hastane korona vakasıyla doluymuş sokağından bile geçirmiyorlar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 369 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 265 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Neslis (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 251 göst.