0 oy
734 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Çok üzgünüm burda  herkeisn tanıdığı puanı yüksek biryim utandım orda  yazmaya ....

Annemle sertlerdim bizde 6 kiz 1 erkegiz  annem babamın anne ve  baabsina bakti köyde yaşıyor  . Babama hizmetçi gibi 25 sene calisti . Babam.ve ailesi ona çok cektirdi....

Annem yetmezmiş gibi tam rahata erdim derken hastalıklar  ile mücadele  Edyor  babam kardeşlerime hep annemi kotyluyor. 

Erkek kardeşim köyde cok geziyor annemde başına bisey gelir doye gezme diyor babam orda  sen kimsin sanane ben varım dio kardeşlerim anneme cok asi. kardeşlerin 11, 14, 16 ,18, 20, 21, yaşlarında hep ve

kizim dedi başka bir dert daha var babanın  en cok benim üzerine geldiği konu ... ustu kapalı bir şekilde haram yolla münasebet dedi . Ben de musade etmyom  ve iyice bana kinleniyor  dedi :((

Şu an ona asla izin verme sağlığına dikkat et dedim kapattım ve ağlıyorum  sizinle dertlenmek istedim .... :((

Anneme dua edin ne olur  kardeşlerim ve babam onu sevsin saysin  değer versin o benim canım değerlim  :((((

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim 
(1 puan) tarafından
Ah canımın içi ahh kahroluyorum  :(((
tarafından
Anneni getir yanında kalsın dicem ama kardeşlerin var onları bırakıp gelemez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haram yolla munasebet derken yabi zinami yapmak istiyor ?
tarafından
Hmm anladm allah hidayet versin
(62 puan) tarafından
Annen kaç yaşında cnm
(1 puan) tarafından
45 yaşında bbm 55
(1,714 puan) tarafından
40ından sonra azanı teneşir paklar..... Derler bizim burada. Yazık kadına coluk cocuk yetmiyor gibi birde kocası zulm ediyor. Üzüldüm vallah Allah yardımcısı olsun.
(1 puan) tarafından
Evet zaten  annem öyle iyi  niyetliki babam  onu surekli küçük düşürerek  çocukların yanında  bu anneniz  sesiniz yükselmesin  sözünü dinleyin demedigi  için çocuklar böyle davranıyor  ve asla annem birine kızsa anneme destek olmuyor o kardeşim büyük bir hata yapsa bile onu savunuyor annemi susturuyo
0 oy
(347 puan) tarafından
Allah yardimcisi olsun
0 oy
(424 puan) tarafından
Ah bu annelerin çektikleri o kadar üzülüyorum ki elden de bişey gelmiyor nefret ediyorum böyle erkeklerden babalardan 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Rabbim annene yardim etsin tez zamanda feraha cikarsin insallah kuzum
0 oy
tarafından
Allah o babanı ıslah etsin annene de sabırlar versin canım maalesef baban saygı göstermediği için kardeşlerin de o şekilde davranıyor Rabbim kardeşlerine de akıl fikir versin 
(1 puan) tarafından
Amin Allah im ne olur su an çok ağlıyorum  :(((
0 oy
tarafından
7 erkek bir olmuş kadının ömrünü yiyorlar yani allahım yardım etsin erkeklere de akıl vicdan merhamet Allah korkusu versin inşallah anneni al yanına biraz sende kalsın canım 
(1 puan) tarafından
6 kız  1 erkek .....
tarafından
Yanlış okumuşum canım ya Allah evladın da hayırlısını versin yani kızlar nasıl kıyıyo annelerine yazık ya
0 oy
tarafından
Taş olaydım  ... keske verecek bir aklım olaydı  . .
0 oy
(247 puan) tarafından
Annen bi süre uzaklaşmalı bence yanına almasın. Onca kız kardeşin varmış 1 babani idare ederler heralde.
0 oy
(11,231 puan) tarafından
O ne biçim insan ya 

Haram biseyi nasıl ister  ki ya bu erkeklerin bazıları çok zıvanadan çıkmış Rabbim ıslah etsin o adamı 

Annenin de ALLAH yardımcısı olsun 
0 oy
(142 puan) tarafından
Çok üzüldüm , Allah annenin yar ve yardımcısı olsun . Babanı ıslah etsin, kardeşlerine de akıl fikir versin inşallah :((
0 oy
(136,817 puan) tarafından
Ne yazcami bilemedin yaa 
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Ah ah tam eahat edeceği zaman .. Allah annene sabir versin babanınsa yüreğinde versin ... 
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah feraha çıkarsınız 
0 oy
tarafından
Rabbim kimseyi kotu yola dusurmesin evimize huzur bereket ve muhabbet versin
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Yahu ***** teke diye buna denir afedersin de en az 25 yıllık evlilikleri vardır gelişi güzel hesap ettim de bu nedir anal ilişki yuh ya ! Iyice zıvanadan cikmis baban .yazık annene çok üzüldüm ne olur yanina al anneni kadin dert sahibi olmuş 
0 oy
(106 puan) tarafından
Ya nedir bu kadın olmanın zorluklari off offfffff

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 576 göst.
12 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,448 soru

12,447,399 cevap

46,193 kullanıcı

Kategoriler

...