Merhaba anneler. Ben 21 yaşındayım. 3 Yıllık Evliyim.2 yasinda oğlum var ve suan 10+5 haftalikta gebeyiim. Evlendiğimde 63 kilo idim. Boyum 1.70. É ister istemez evlilik çocuk şimdiki hamilelik kilo aldırdı ve suAn 80 kiloyum.
Eşim ile ne zaman bir yere gitsek. É emine çok yiyor az ye arabaya sığmayacaksun gibi kelimeler kullanıyor bana karşı.
Eşimde 180 boyunda 88 kiloda. Kaç defa duyd kendi kulaklarim ile. Gerek kendi annemin gerek de gorumcenin yanında çok ezikliyor. Bir kaç defa uyardim baktım anlamıyor.
Bende herkese dedim eşim eve bakmıyor para getirmiyor. Bana bir de pasaklisin der. Bende eve para getirdigin kadar eve bakıyorum diyorum.
Çok sıkıyor. Beni çok ezikliyor.
Ne yapayım akıl verin canlarım?
Anlaması için ne yapmalıyım nasıl aklı başına gelmeli? Herşeyde beni çok sıkıyor. Ablam var 1 sokak otemde. Oraya gitmek için bile izin istiyorum. Evet derse gidecem. Bildiğin ablam yani erkek falan da yok. Çöp falan dokemiyorum.
BUNALIM BIKTIM YORULDUM BU HAMİLE HALİM İLE. DAYANACAK GÜCÜM KALMADI.
(Bir de oğlum ilaç kullanıyor böbrek hastalığı var. Günde 8-9 tane ilaçları var onlarla uğraşıyorum)
1 Gram anlayış yok. Ayrılmayı çözüm bulsam ayrılacam da. Ablam evlenip ayrıldı annemgilde 5 seneden beri. O daha kötü. Akıl verin kuzularim