Merhaba kızlar öncelikle hayırlı geceler. Bi takım sorunlardan dolayı pek aktif değildim dogumdan sonra simdi tekrar burdayım neyse hemen dogum hikayeme geçiyorum
9 subat pazar günü (evlilik yildonumumuz ) esim evdeydi sabah 8 bucuk gibi tuvalete kalktim ilkten peceteme pembe sümüksü bi akıntı geldi sancım yoktu . Hemen doktorumla irtibata gectik sanci artarsa, su gelirse, kanama olursa gel dedi öğlene kadar sıkıntı yoktu öğlen sancı artti hastaneye gittik saatlerce nst ye bağladılar beni açılmama baktılar doktor geldi o.bakti 1,5 2 cmdi. 36 haftalık hurma yemeye başladım
37 haftaliktim Eve git sanci düzene girerse gel ama dogum yakin dedi. Neyse hafta ici bi daha nst çağırdı yine duzensiz sancı açılma da 2 cm de hala dedi. Dus al, yürüyüş yap ve esinle iliskiye gir ilerletir dedi. Ayıptır söylemesi o gece iliskiye girdik cumartesi gecesiydi cok agrım olmustu o gece uyuyamadım 16 subat pazar benim tekrar sancım oldu sabaha kadar uyuyamadım dusa girdim dusta yine nisan geldi. Tekrar hastaneye gittik nst ye bağlandım sanci duzensiz acilma yok dendim eve gönderildim aksam ustu tekrar nst ye gel.dediler gittim yine duzensizdi. Ama belim bi güzel kopuyor. Neyse eve geldim surekli hareket ediyorum annem geldi o gece. Meryem ana otunu okudum suya koydum sanci baslamis düzensiz denilince. Pazarı Pazartesiye baglayan gece.Yattık ama uyuyamiyorum bi sağa bi sola dönüyorum sancım sıklaştı saat gece 2 bucuk aradim doktoru aldık cantalari hastaneye geldik yatıs yapıldı açıklık 2 cm. Beni giydirdi ebe bide serum taktı ( ben tabi suni sanci sanıp artistlik yaptim istemiyorum diye ) güçsüz düşmeyeyim diye . Ama belim kopuyor oturamiyorum sabaha kadar gezdim d.katinda. sabah saat 7 gibi geldiler acilma 5 cm olmus saat 8 bucuk gibi geldiler 8 cm hemen suyumu patlattılar hopp dogumhaneye alındım. Burda yürüttüler iste belime masaj yapti ebeler. Mesaneyi boşalttılar. Ben artık dayanamiyorum sancı geldikce egil kalk yapıyoruz beraber en son catala kafami dayayıp "dayanamıyorum yapamıyorum " ağlayıp böğürdum bi güzel ebeler sağolsun moral verdiler buraya kadar geldin doncen mi sen güçlüsün yaparsın. Neyse saat oldu 10 yok 11 oldu yok bi uyku bastırıyor ki sorma bebek aşağı indikce karin duzlesiyor ya " aa karnım duzlesti diye anormal bi tepki vermiştim. Neyse ıkın ıkın diyorlar bende diyorumm tuvaletim geldi meğerse bebek geliyormus yap bez var diyorlar bende nasıl yapayım bacaklar acik karışınızda diyorum . ıkın ıkın olmuyor saci göründü hadi ikin derken en son aradılar doktoru doktor geldi " büşra nasılsın yapamam diyordun yaptın bak iste aferin "diyor . Bende o acıyla " hadi napacaksan yap kescen mi dikcen mi dayanamiyorum " diye bağırıyorum neyse doktor aldi eline igneyi bi eline de makasi cirt diye kesti sonra minigimi kucagima koyverdi. Yarabbim o an tarif edilemez herkese yasatsin rabbim. Ben sukredip ağlıyorum prenses çığlık cigliga ağlıyor. Aldılar kucağımdan sonra anestesi uzmani geldi beni bayiltip dikmisler en son cikarken tekerlekli sandalyeye kafami çarptım. Kardesim gelmis bu kim diyor musum bide üstüne horlamışım bide cok uyumus gibi ohh ne guzel uyudum diyor musum.acisiyla tatlisyla benim doğum hikayem
Sonuna kadar okuduysan teşekkür ederim hakkını helal et
Dogum yapacaklara tavsiyem engel yoksa kesinlikle normal dogum .
17.02.2020 11 20
3000 kg 50 cm
38+4