0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
20haftalik oldum yaptirmasam olurmu acaba 

15 Cevaplar

+1 oy
(7,479 puan) tarafından
Yani imkanin varsa yaptır. Allah etmesin bebeğin de bi skinti varsa erken teshis cok onemli canim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben yaptırmadım gerekte duymadım...
(48 puan) tarafından
Bende kararsiz kaldim cunku
0 oy
tarafından
Organ testi ne kız yeni duydum ayrıntılı ultrasonu mu diyorsun
(48 puan) tarafından
Evet canim ilk kziimda yaptirdim ama diger tsetlerim sukur guzeldi de detayliya girmicem bu sefer
0 oy
(16,109 puan) tarafından
Ben yaptırmadım , diğer testlerde hic sorun yoktu o yüzden gerek duymadım ama imkanın varsa yaptır belki bir sorunu vardır.
0 oy
tarafından
Nasil testmis o ilk defa duyuyorum 
(48 puan) tarafından
Organ tarama testi 20.haftadan sonra yapiliyor . ilk kizimda yaptirmistim . ozel 250 liraistiyor gereksiz buldum bu kadar parayi .
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Bende yaptırmadım ama imkanım olmadığı için yaptırmadım varsa kesinlikle yapılmalı.. 
0 oy
(75 puan) tarafından
ben de yaptirmadim çok şükür bir problem yok ama benim yaptıracak imkanım olmadı senin varsa yaptirabilirsin 
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Valla canim imkanin varsa yaptir allah korusun bir sıkıntı vs. Cikarsa en azindan onceden tedavi edilebilir onemli cunku ya da dogum esnasinda ona gore haraket edilir 
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Zorunlu degilsin, sadece Allah korusun bir sorun cikarsa en azindan erkenden tebdir tedavi uygulanabilir. Yani gerekli bence yinede
0 oy
tarafından
Ilkte de yaptırmadım ikinci de de yaptırmadım 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Durust olcam sana genelde linclerler ama olsun para icinse yaptirmaman yaptir degilse de yaptir benim bir tanidigim yaptirmadi bagirsaklarinda rahatsizlik varmis yani disarda dogdu ve dogar dogmaz ameliyathane hazir olsa hemen iyi olcakti bebek ayrintilida görünen bisey bu simdi dogum oldu oyle gorduler ameliyat etcek doktor baska ameliyattaydi zaman kaybettiler cok zordu cok 
0 oy
tarafından
Canm maddi durumun varsa yaptir.Her hastane ayni fiyata yapmior daha uygun bi hastanede bulabilirsin.Bana gore cok cok onemli bir test.Bebegin beyni dahil heryerine bakilior.
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Bence çok önemli detaylı ultrason.  Bir hastalık durumunda doğar doğmaz ameliyata alınabiliyor bebekler hastalık ortaya çıkana kadar verdiği hasar daha az oluyor.
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Asıl detaylı ultrason yaptırmak önemlidir. İkili üçlü taramadna çıkacak sorunlara çözüm yoktur anck6 detaylı ultrason bebeğin kalbinde beyninde omurunda bı sıkıntı varmı bakılır ve bu sonuç doğum şeklinizi etkiler. Bebeğin eşine bakılır kan akışına bakılır. Bazen kan akışında sorun olabiliyo ve bebek yetersiz besleniyo erken doğum oneriliyo. 2 li 3 lu taramayla bunlar bilinemez. Ben 2 li 3 lu tarama yaptırmadım çünkü genetik sorunlarin tıbbi tek çözümü bebeği aldırmak bunu düşünmeyen kişinin bu testleri yaptırması gereksiz. Ancak ayrıntılı ultrason çok önemli. 
0 oy
tarafından
Yaptır canım benim ilk hamilelikte kızımda akciğerde kist vardı ayrıntılıda çıktı hemen müdahale ettiler iğne falan verdiler ciğer geliştirici kistin büyümesini engellediler şükür geçti yoksa kalbini itecekti kist. Yani Allah korusun ama çok önemli bence ufacık bişey olsa çıkıyo için rahat eder. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 543 göst.
8 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 187 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 295 göst.
25 Eylül 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Aydede (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 302 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,755 soru

23,669,954 cevap