0 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (830 puan) tarafından
    1,5 yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var eşim hiç evde durmuyor haftada 2 gün anca oda bizle vakit geçirmiyor kendi basina oturuyor telefon bakıyor sürekli dışarda arkadaşlarıyla birlikte. İlk zaman çok üzülüyordum ama şimdi hiç birşey hissetmiyorum bebeğim ve ben vakit geçirmeye çalışıyoruz. Alıştım sanırım yanlızlıga 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yalnızlığa değilde umursanmamaya alışıyorsun zamanla.. 

Boşver kuzum dert etme.
(830 puan) tarafından
Valla kuzum gerçekten öyle ne hayal ettim ne oldu pişmanlık duymadığım tek şey oğlum o iyiki var
tarafından
Nasıl güzel söyledin ::(
tarafından
Melikecim evlattan aslaaa pişmanlık yaşamaz bir anne. Iyiki varlar.  

Yani mervecim baska bise diyemezdim kuzum sende üzülme
-Reklam-
0 oy
(18,214 puan) tarafından

artık onsuzluğa alışmışsın ama eşinle konuştunmu neden sizle vakit geçirmiyor diye 

0 oy
(16,717 puan) tarafından
Eşinle konuş sonuçta bu şekilde surmez size de vakit ayırmalı 
0 oy
tarafından
Maddi olarak sıkıntı yaşamıyırsan bırak çocuğunla vakit geçir görme onu bilme duyma ki senin varlığını anlasın anlamıyorsada kendi bilir
0 oy
(139 puan) tarafından
Bu erkekler kadar bencil insan gormedim ben ya. Bosver canim boyle umursamamaya devam et kimse degismiyo asla bende bunu öğrendim
0 oy
(159,661 puan) tarafından
Benimde kimsem yok hep yanlizim 
0 oy
(369 puan) tarafından
Ben yazdım sandim beni anlatmissin
0 oy
(349 puan) tarafından
Bazen bende esime diyorum keske esin degil arkadasn olsaydm daha cok vakit gecirirdik dye gulup geciyo onlarn yaptigini biz onlara yapsak ne yaparlardi acaba insan zamanla yoruluyo bu durumdan alsmak degilde artk kendini yormamak icin gormezden geliyo insan
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Ahhh ahhh kuzum ben 5 yildir evliyim adam surekli yurt disinda ben hepten alistim artik evde olunca tuhaf oluyom rahat edemiyom
0 oy
(1,008 puan) tarafından
ah be ablacım sizin yaslarda gözüm yollarda arabanın köşeden dönmesini beklerdim eve gelince bahçeye mi koyacak dışarıdaki kalicak heyecanla bKardim disarida kalırsa yemekten sonra çıkacak anlamına gelirdi;(( gençlik gidiyor ama değmiyor emin ol 
0 oy
tarafından
Yalnızlığa alışmak bu değil canım malesef. Ben altı aylık gelinken yalnız bırakıldım bir buçuk sene yalnız yaşadım öyle bi alışmışım ki yalnız kalmaya evde birine tahammülüm kalmamış yemek yerken yalnız uyurken uyanıkken her zaman. Bir buçuk yıldır eşimle beraberim daha alışamadım onunla olmaya 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 386 göst.
20 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bustagram (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde evlatlarim_herseyim (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 116 göst.
25 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,448,137 soru

23,786,337 cevap

316,630 kullanıcı

...