Kızlar ben kaynanasıyla iyi anlasan kimseyle kavgalı olmayan Bi insanim aslında ama dun cok yıprandım şüyle anlatayım konuyu... Kaynanmlarla anlastgım için herşeyi konuşurlar yanımda bnm Bi eltm var burada ama Kaynanmlarla cok bozuklar cunku Kaynanmlarla buyuk tartışmaları oldu tabi zamanında bnmde eltmle oldu anca anca konuşuyrz neyse bnm Bi görümcem de var evlendi boşandı Kaynanmlarla oturuyo şu an cocuguyla daha Bi sene oldu ayrılalı eşiyle bnm kaynnmların Bi dedikodusu köye gitmiş ne oldugumu biliyrm anlatılmıştır yanımda ama orda kalmıştı konu fakat Kaynanmlara gitmiş bu konu köye gitmiş yayılmış denilmiş sanki buyuk Bi konuda neyse o arada eltm bana gelmişti kahve içiyorduk sade kahveleri paylaştım bunu gören görümcem saolsun kaynnamı doldurmuş o yapmıştır eltisiyle işbirlik yapmıştır diye habermz olmadan gittik kaynnmlara eşimle meseleyi anlamak istedik fakat görümcem cok üstüme geldi resmen iftira attı sen yapıyorsun buradan alıp heryere yayıyo. Diye kaynanam da arkasında durdu şok oldum 25 haftalık ta hamileyim sinirden stresten karnıma kramplar girdi eşim annesinin yanında sanki bana inanmamış gibi davrandı cektm eve geldim evdede diyo senn yapmıcanı bilmiym diyo daha nasıl güveneyim ben eşimin ailesine eşime uyku girmiyor gözüme resmen dünden beri hakkınızı helal edin şimdiden gece gece bunaltıysam sadece size anlatabildim