Esimin arama ve mesajlarini takip etmek istiuorum boyle bir uygulama var mi
Kullanan var mi
boyle bisey yapma derim. cunku birsey varsa eryada gec ortaya cikar ama yoksa esinde bunu ögrenirse sen bna guvenmiyormusun der ve ortalik karisir hersey cok kotu ayriliga sebep bu yapacagin sey iyi dusun derim. cunku eşınin gururuna cok dokunur ve hayati boyunca unutmaz bisey olsa yüzüne vurur mahcup olursun. bide esinin yerine koy kendini hic birsey yapmiyorsun fakat esin senden supheleniyor boyle bisi yapior sende ogrenince zoruna gitmezmi.ha yapiyorsada Allah onu her halukarda karsina cikarir sen ginlunu ferah tut . seytanin vesvese vermesine izin verme dua et.
Bence bosver cnm emin ol esimle 7 senedir tanisiyorum 2 senlik de evliyim kalbim o kadar temizki cunku Ben hep dogrularimla gittim asla yanlis olmadi esime Karsi o yuzden esim de der Ben kendimden cok sana guvenmiyorm tabi bende guveniyordum bir gun birden fazla hatta yapti 1 gun gecmeden rabbim benim onume cikardi benden asla bisey saklayamaz laflariyla konusmasiyla anlarim Hemen yapan yapar Sen ne zmana kadar takip edeceksn ki Allah goruyor diyorum icim o konuda Rahat kendiside bilir bidaha hata yapsa Ben deyil esim kaybedecek kendiside der o yuzden yapan yapar oylede boylede kendini uzme sıkıntiya koyma ancak esinle konusabilirsn git icinde kalani aklinin Rahat olmadigini de
Ben nisanliyken whatsappini takip ediyordum :) ama sadece 1 gun takip ettim sonra huzursuz oldum sildim programi
Var galiba ama hic kullanmadim, bir defasinda şüpheye düştüm kullanmak istedim ama düşündüğüm şeyin çıkmasından korktum yuklemedim. Allah bana ansızın gosterdi ondan sonra bakma geregi duymadim.
Canım bence hiç öyle bişi yapma eşinle aranda güven olsun seviyeli bı şekilde olsun bu uygulamayı yükledyukle sonra ben eşimin yüzüne bakamam yani düşün o kendi telefonuna yüklese takip etse seni nasıl gururun kirilirdi sende yapma hiç
İçeriği değil ama eğer turkcell se turkcell uygulamasından kimr mesaj atılmış kim aranmış ne kadar konuşulmuş görülebiliyo
Aslında var da cnm. Kendine cesaretine güveniyorsan soylim sana kurulumu
Bende seninle aynı duyguları yaşıyorum dediğin gibi bir rüyadan etkilendim ondan sonra sanki adamin hareketleri bile bende şüphe uyandirmaya başladı bakisindan bile nem kapıyorum. RABBİM muhafaza eylesin seytana uydurmasin öyle birseye asla fırsat vermesin. Ama bence kurcalamamak lazim görünce iyice insanın midesi bulanır.
1,490,310 soru
24,356,250 cevap
346,767 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın