Kizlar kıskançlıktan içi içini yiyen oluyor mu dışarıya ciktiginizda cok dikkatli bakankara laf atmamak için zor tutuyorum kendimi eşime patliyorum bazen cok abartanlarada lafini veriyorum sizdede böyle mii:)
bende oyleyim ya cok kiskaniyorum kizlar baktigi zman hemen esime yanasiyomm koluna falan giriyom esimi oteki tarafa aliorum.guluyo oda bnaa ama napim elimde degil
Ben de tam tersiyim abartanları da anlamıyorum benim kocam sonuçta benim yanımda dışarıdakiler için tepki bile vermem :)
Ben de çok kıskancım eşimin iş arkadaşlarıyla watsap grubu var bi kız var sırnaşık bişey durmadan gruba fotoğraflarını atıyor . Eşimin telini bi alıyorum kızın fotoları dolu sinir oluyorum ya be laubali bi davranış milletin telinde fotoların olmak zorunda mı. Kızımıza albüm yapıcaktık dün telden fotoları beğeniyoruz baktım heryerde o kızın fotosu dedim albüme bu kızı da koyalım aman eksik kalmasın. Napayım gruba atıp duruyor diyo.
Hic biri bakiyo mu diye bile dikkat etmemisim sen sorunca farkettim :) esim muhattap olmadigi sürece kiskanmam. Esim muhattap oldugu insani kiskansam da öyle belli etmem pek
ay ne tepki verecem yaninda elini tutup iki cocugumuzla geziyoruz baksinlar. bnce onlar bizi kiskanip imrendiklerimden bakiyordur eşim bakmadigi surece hic sorun yok isteyen baksin sonucda bnim kocam yaninda olan elinitutan bnim onlarin gozlerine degil bnim gozlerime bakio sonucda.
Kaynimin dugunu oldu dugunden sonra eltime Esimi sormuslar ayni senin esine benzeyen biri vardi kafasini yerden kaldirmadi bile koseye pismisti o kim diye eltimde kaynim demis ordan bir kiz bekarmi cok yakisikli tanistirsana bizi demis eltim de 8 ay once evlendi demis bende kimmis o yolarim dedim :))) o an guldum ama cok bozuldum sinir oldum normalde cok kiskanmam ama esim de seytan tuyu var sanki her girdigimiz ortam da dikkat ceker giyim sac sakal tarzindan bir kere pazara gittik hic dikkat etmem ama oyle bir bakiyordu ki kiz dikkat etmemek elde degildi az daha baksa vallahi ustune atilacaktim ama esime hic caktirmadim bilmesin :))))) o yuzden bensiz bir yere gidecekse sacini basini yapmasina izin vermiyorum en dikkat cekmicek tsortu veriyorum caktirmadan :))))
Anam niye kiskanayim tam tersi cok sakinimdir bakan 5 dakika Bakar ha baksn ha baksn Ben benim olana bakarim
esim diye demiyorum cok yakisiklikdir gercekten bir ortama girdigi zamam herkes donup bakar. ben umursarsam simarir ama ben umursamam kimsye aldiris etmeden gulerim ama kizlara bakarim yiyecek gibi bakarlar onlar oyle baktikca ben seviniyorum benim yerimde olmak istiyorlar diye :) ama esim bir kixla muhattap olsun falan onun gozunu topraga dokerim :):)
Ayını benn biz düğün alış verişinde girdiğimiz mağazada alacağımızı aldık her neyse ödemeyi yappıyodu eşim para üstünde bozuklık falan vardı direk eşime uzatıyodu bende ondan hızlı davranuo para üstünü ben aldım eşime verdim kız şaşırdı bakto öyle bende eşimin kolunA girdim çıktık direk eline uzatacaktı eşimin eline değcekti düşüncediyle ani atak yaptım dışarıdakiletin bakıyormu kafasını bende yaşıyorum
Evlenmeden önce de kıskançlık konu olmamıştı bizde, şimdi de değil :) eşim de kıskanmaz ben de. çok sıkıcı bir şey bence kıskanıp hayatı zehir etmek :D
Hahaa ben gecenlerde dugune gittik ara bi yerden geciyoduk ben arkada kaldim esim birkac adim onumde onunda onunde kayinvalidem vardi 3 kiz dikelmisler teki bakiyo iyiymis yuzugu vardi galiba diyo diyeride ona bsy ddi duyamadim bende evet var yakindan bakmak ister misin ddm kiz anlamaz gibi sustu o sirada cocugun birisi karnima carpti kosarken esimde korktu dondu kolumdan tutdu hemen sonra bidaha dondum kizlar gidiyodu ciktik esim noldu diyo elinin koru oldu bole bole oldu diye anlattim ee benim ne sucum var bunda bana ne kiziyosun vallahi gormedim bakmadim kimseye diyo kaynanamda arkadan guluyo oglum ben sana demiyo muyum karinla sevgilin ayni ortamda olmaz diye ddi bende hhiii ddm esinde anne karistirma ortaligi saka sırasi degil ciddi anliyo simdi ddi tabi evde atistik gene
Aynen canım öyle valla geçen müslüm filmine gittik tam gircez kızın biri mal mal eşime bakıyor önümde ya bende geçerken kıza dirsek attım oh canıma degsin yanlarında sevgililer var bakıyorlar dedim ben önde eşim arkamdaydi kalabalık olduğu için tabi onun baktığını görmedim valla ben hiiiiccc umrumda olmaz. Anneme anlattım annemde dio kızım kocandan kat kat güzelsin ne adami pofpofluyon dio =))) yalan değil kendimi beğeniyorum bebek gibi yüzüm var saçlarım beline kadar melezim gören yabancı sanıyor ala ala hahaha =))(( bende kendimi pofpoflayim
bende kıskancım ben önceleri eniştesinden bile kıskanırdım hamile olalı bıraktım biraz düşğnüyorumda simdi dayanacak bi dalım var eger bişey yaparsa suclu o cocugunu beni ailesini kaybeder onun icin simdi sıkmıyorum yazık adam bunalmıştı ama oda öyle yolda arkamdan biri heliyosa döner bakarım inmi cinmi hani bileyim en azından görürüm zarar gelirmç gibicesinden nwden baktın gezmeye giderim arar 100 kere nerdesin dolmuş dolmu boşmu bazen foto atarım zaten cıktıgımı bindigimi indigimi geldigimi haber ederim parfüm sıktırmaz makyaj yaptırtmaz halbuki o kadar aaırı makyaj bile yapmam ama komsuya gitsem kim var nabtınız biri arasa ne konuştunuz vs vs sorular arastırmalar bunalıyom bazen ben gezecem sıkıldım diyorum önce hosuma gidiyodu ama simdi asla yüz verdinmi astarını istiyorlar valla
404,118 soru
12,106,624 cevap
36,424 kullanıcı