0 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar alt tarafim çok kaşınıyo vagi  hex  fitil kullanıyorum antibiyotik kullanıyorum krem kulanıyorum geçmiyo mantar enfeksiyon var ne yapmaliyim utanıyorum kaşımaktan  kaşıdıkça yara oluyo yanıyor bide lütfen yardımcı olun38 haftalik hamileyimm

11 Cevaplar

0 oy
(2,762 puan) tarafından
Kuzu bende de oluyordu hamilelikte fitil kullandım geçmişti ıslak tutma açıkçası aklıma birşey gelmedi çok zor :(
tarafından
Valla çok kötü ya resmen aynayla bakıyorum her yeri beyaz peynirimsi ayıp olmasin islak  mendille temizliyorum
(2,762 puan) tarafından
Yok canım ıslak mendille silme daha çok kötü olur
(1,037 puan) tarafından
Hayır canım ıslak mendille felan temizleme oranı sadece banyoda kalıp savun beyaz olanın dan yika temizce her wc den sonra kuru olsun iç çamaşırına da kalın havlu peçete koy birde sirkeyle arada taharetlene bilirsin ben banyo da şampuan felan bile dokmem oraya kalıp sabun sürer yıkarım hiç ne koku ne kasinti ne akıntı hiç bisey bilmem
tarafından
Sabunla mi yıkayayım cnm
(1,037 puan) tarafından
Aynn benim ilk evlendim.sira bir koku oldu iyy yeni evliyim ya düş jeli şampuan hep yıkardım ondan oluyomustu doktor dedi tek kalıp sabunla yika kuru olsun bisey olmaz dedi  o günden beri de hiç bisey yok çok şükür birde öyle iç kısma dalma iyice :)) yüzeyden sabur sür yika arada da sirke yap
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
32.haftadan itibaren ben de de oldu doğurunca geçti .
tarafından
Dogursam  bi tertemiz olacak orasi tüm pis mikrop lar çıkacak nerdeyse 3 aydır çekiyorum cnm
0 oy
tarafından
Hamilelikte kullaniliyor mu bilmiyorum ama kasintiya travazol krem cok iyi geliyor birkac dakikada dindiriyor kasintiyi
tarafından
Onuda kullandım cnm yarim saat en fazla sonra devam ediyo
tarafından
Cok gecmis olsun valla kotu kasinti
tarafından
Aynn cnm
tarafından
Aagol
tarafından
Sagol
0 oy
(654 puan) tarafından
Sürekli ılık suyla yikadim  iç camasirimi sürekli temiz ve kuru tutdum fitil ve travezol krem kullandım bi kac saate gecti..Rabbim şifa versin
tarafından
Cnm özel pamuklu bezler aldım her tuvalette değiştiriyorum fayda etmiyo
(654 puan) tarafından
Kullamdim ilaçları değiştir bnce eczaneden hemen trevezol krem al çok işe  yariyor
tarafından
Onuda kullandım cnm yarim saat iyi sonra aynı
0 oy
tarafından

Sirkeli suyla yıkayın her lavabodan sonra sirkeli su kullanin

tarafından
Suyu kaynattım ondan sonra sirke koydum içine netten görmüştüm ama bi faysa olmadi
tarafından
Kaynatmana gerek yok cnm bi süre yap bende çok fayda etmişti
tarafından
Tmm cnm
0 oy
(945 puan) tarafından
Hamilelikte nasıl gecer bilmiyorum da doğumdan sonra sirkeli suyla taharet al tuvalette . Benim hamilelikten  önce vardi öyle yendim 
tarafından
Tmm cnm deneyeyim bi
(945 puan) tarafından
Doktoruna sor da dene canım.  Ben kullandığım da hamile değildim
tarafından
Tm cnm
0 oy
(799 puan) tarafından

Hamileyken bende de oldu.  Günlük ped kullanıyorsan bırak . Islak veya nemli kalmamasına dikkat et . Mısır püskülü enfeksiyona iyi gelir demle iç günde bir bardaktan fazla içme ama hamilesin . İç çamaşırlarını yikadiktan sonra utule. 

Hamilelikte çoğunlukla görülüyor geçer inşallah. 

Doktorum bana demişti ki geçmez ve tekrarlarsa esinin de ilaç kullanması lazım demişti onu da bı kendi doktoruna sorarsın geçmezse . 

Ben doğum yapalı sekiz ay oldu mantar yok ama enfeksiyon var aylardır çare bulamadım . Üç antibiyotik birden kullanıyorum ama geçmedi hatta antibiyotikten zehirlendim acile gittim vs . Bende ona çözüm arıyorum çok zor :'(

Allah şifa versin

tarafından
Sağol cnm eşim Yanım da değil ondan olsa dediklerine dikkat edicem  allh yardım
Cimiz olsun
(799 puan) tarafından
Amin inşallah :(
0 oy
(54,509 puan) tarafından
kremle birlikte baska kremde veriyo doktor fitil gecirir aslinda 
tarafından
Geçirmedi kaç gündür kullaniyorum
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Ben sirkeli su yapardim her wcden sonra. Hamileliğim boyunca enfeksiyonum hiç geçmedi kasintiyi sirkeli su rahatlattı. Direk sirke yaptığım bile oldu. Dogumdan sonra geçti 
tarafından
Azconce direk sirke yaptim gözlerimden yaş geldi çok yandı yara mi olmuş ne sizdede oluyormuydu
(2,445 puan) tarafından
2 3 dk hoplatir tabi kuzu hassas deri ya sonra rahatlatiyor ama inşallah faydası olur. Ben çok krem fitil hap kullandim hiç biri sirke kadar rahatlatmadi
tarafından
Aynn şuan iyi cnm
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Bendede olmuştu canım truva zo l ve fitil vermişti ama geçmedi çok zor oluyor kaşımamaya çalış keşke iyi gelecek bir yöntem bilseydim de söylese idim 
0 oy
(899 puan) tarafından
1 hafta önce bende aynısını yaşadım ve kendi kendime geçirdim ilaç vs kullanmadım günde 1 en fazla 2 kez elm sirkesini seyreltip temizledim ve pamuklu çamaşır kullanıyorum vede ütüle çamaşırlarını ayrıca kuru tutman lazım sürekli 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 396 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 329 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Dilansbyyyy (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.

Kategoriler