Kizlar benim kendi başına hallenen bı eltim var kendi basina kusuyor hicbisey yokken hep alttan aldım en son sinirlendim arama mesafe koydum sadece aramadim sormadim bayramda memlekete gittik kaynanam ve eltimgl ayni sehirde biz bska sehrdeyz oraya gittik bana hoşgeldin dmedi utansin diye ben dedim sesli bı sekilde hosgeldin diye neyse sonrasında bebegimin mama önlüğü var o bulasik yikiyo bn ev cektryordm yıkansn diye mama önlüğnu koydim yikamams kenara atmış iki kez yaptı bunu sonrasnda estağfurullah dedim bayram geldi buyuk dedim bayramın mübarek bir deyim dedim gittim kafasini gömmüş dolana ordan sennde dedi sadece biz üç eltiyiz en iyi benimle anlsyidu ben hep alttan alıyorum laf sokan biri kaynama bile kadiin oglum var icinde deyip susuyo ama ben katlanmak zorunda deglm öyle deglmi? Çok sınırllenyorum zoruma gidiyo hep yannda oldum ben onu unuttum dogmnda felan hep yardima kostum cekingen bi insan içinde utanmasn diye elimden geleni yapt hiç bir kotu sözüm olmadı beni eşimle karsi karşıya getirmeye calsti sonra otrdu agladi ben yine onun yannda oldum
Uzun oldu hakkinizi helal edin icimi dokmek istedim