0 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Daha önce eşimin yalan soyledigni soylemstm galiba eşim gorusmesninistemdgm biriyle arkadsyla görüşmek için bana gözümün içine baka baka iki defa yalan söyledi yakaldm özür diledi yemin etti gorsmmcgi için neyse aradan bir hafta felan geçti bugn telfnuna baktm bütün mesajları gelen fotoları Google arama geçmişine kadar temizlemiş Allah rızası için birşey saklamaya insan herşeyi silermi ? Sinirden uyuyamıyorum yastığı suratına kapatıp boğasım var 

8 Cevaplar

+1 oy
(396 puan) tarafından

Bi *** yemiş :D

(4 puan) tarafından
İndirdim onu konumunu felan görebiliyorsn ama uygulama ücretli banada hiç harçlık bile vermez pazara markete bile kendi ciksr ekmeği bile kendi alır param yok uygula.yi alick uygulamada sadce beş dk dinletiyor şuan bir hafta ucretsz deneme ama beş dk dinletiyor aylık abonelik istiyor
(396 puan) tarafından
Aaa öylemiymiş ya kocanın teli faturalysa onun googl hesabndan giriş yap al tl ine o ödesin :D
(396 puan) tarafından
Bana bişi lazm oldumu yaparm kociş ne işe yariyor ödesin :D
(4 puan) tarafından
Fatura detayinda uygulamaya yapılan ödemeyi görür o zaman uygulamayı anlar görmemek laxm isde :(
(396 puan) tarafından
O görene kadar sen olup biteni öqrenirsin ya
-Reklam-
+1 oy
(627 puan) tarafından
Seni doldurmak istemem kuzum kadın hisseder  sonuçta
(4 puan) tarafından
Ya kesin yiyor zaten bir b*klar adım kadar eminim. Ben bu yaşıma kadar hissedip de çıkmayan hiç birşey olmadı etrfndaki insanlar hamile olucgni cinsiyetleri nasıl dogurcklarni bile hissedip söyleyen bir insm ve yüzde doksan hep çıkıyor dediklerim kayipedrm kalp krizi gecircgni bile hissedip soylemstm ertesi gün kalp krizi geçirdi bu da yiyor bir b*klar ama çıkarmam lazm ortaya
(627 puan) tarafından
Bir uygulama var geçenlerde kocasını yakaladi
0 oy
(627 puan) tarafından
Günahını alma belki belleği temizlemistir
(4 puan) tarafından
Komple silinmesi lazm o zaman whatspda iş grubu duruyor teslim edilenlerin yazıldığı benm attiklarm duruyor geri kalanını silmiş sildigi belli bariz temzlemis artık o kadr güvenli kırdı ki anlatamam ya cidden o kadar sinirlyim ki artık cildritck beni
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Bende temizlerim arada bir bunda sıkıntı yapicak birşey yok bence 
(4 puan) tarafından
Normalde temizlemex düzenli temxlesd anlarm ki asla aklına gelip silmez normlde onları en son yalanını yakaldm dedm ya en ince ayrıntısına kadar temzliyor en son yalaninada albümden fotigrf silms ama albümü çöp kutusunda bırakmış öyle anlamstm şimdi en ince ayrıntıyı atlamiyor tabi arada düzenli temxlesd dedignde haklısın
(8,063 puan) tarafından
Yalan söylüyorsa bir hata yapıyorsa, ki yapan kendine yapar hiç uğraşma telefonu dahi kurcalama bir yerden patlak verir birgün canim
(4 puan) tarafından
Verir aynen canm ama bnm evde iki çocukla hem onla hem evle ilgilnp deli gibi çırpınıp uğraşıp onun da yalan söylemesnde tahammül edemiyorum biran önce yaptıkları çıksın ortaya kendimi ***** yerine konulmuş gbi hissedyrm ya hele birde aldatiyorsa feln bırak bana doknmasni yüzünü görmek istmyrm
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Bende arada temizliyorum canım
(4 puan) tarafından
Canım benmki normald ehic silmez arada yapsa siknti yok ama normlde yapmaz yalanını yakaldm için detaylı temzlk yapmış resmen
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bende temizliyorum çok arama yapınca ne var ki 
0 oy
(382 puan) tarafından
Bise saklayan adam siler net
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Google geçmişini bende sürekli silerim.. gruplar dışında wp yazışmalarını da silerim.. arama yapacağım zaman kalabalık bir liste rahatsız ediyor.. ama etkinliğinden vs sildiyse bilemem canım.. hemen kötü düşünme.. evet insanı tedirgin ediyorlar sonra suçsuz da olsalar biz o gözle bakıyoruz.. ama takip et bakalım.. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 500 göst.
27 Mart 2020 Diğer kategorisinde Zehra Kahrıman (1,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 736 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Cesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Cesi (2 puan) tarafından soruldu