0 oy
902 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Esimde bana karşı ilgi alaka sıfır ben varmiyim yokmuyum umursamaz ben çok bunaldım artık varsa yoksa ailesi ablaları bende esiyim ama yok tamam evimin eksiğini karşılar dovmez kötü alışkanlığı yok ama mutlu değilim ben öyle hissediyorum ama esimide seviyorum mesela hastaneden geldik o annesigile ablaları tatile geldi kahvaltıya onların yanına gitti ne olsa ben tek kalıyorum beni umursamaz günde 1 kere arar çocukları sormak için onun dışında sürekli instgramda whatsap ta çevrimiçi ama bana yazmaz zaten ayrı yatıyoruz çocuklarım olmasa istemezdim bu evliliği ama biteremem ben şimdi o beni nasıl umursamiyorsa bende onu nasıl umursamayabilirom akıl verin lütfen çocuklarım var misafirliğe fonda gidemiyorum hep evdeyim arkadaşımda hiç yok çok bunladim acaba oyalanacak ne bulmalıyım doğum günü yaklaşıyor asla kutlamayacagim ben her zmn kutlardim ama o benimkini asla kutlamaz bende kutlamayacagim ama ablaları kutlayacakmis beni cagiracskskr gitmek fln istemiyorum

23 Cevaplar

0 oy
(1,594 puan) tarafından
Tatlı Bi dille eşine anlatsan neden böylesin diye belki kendi içinde yaşadığı bazı şeyler vardır. Bazı erkekler kendiliğinden anlamıyor sadece evin ihtiyaçlarını karşılamak olarak görüyorlar kocalığı ama öyle olmadığını hatırlatman lazım. 
-Reklam-
0 oy
(29,597 puan) tarafından

Eşin ilgi istiyor gibime geldi eger biraz ilgi göstersen sevdigi seyleri yaparsan belki düşünceleri duzelir..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 314 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 386 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,024 soru

23,688,165 cevap

310,712 kullanıcı

...