0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (2,176 puan) tarafından

oglusuma ari baslamistim cok sukur bitti ama nasil ayak yapicam bilemiyorum yoksa hic yapmasam mi :wassat:

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cok guzel olmus canim ayaklarini yapsan daha hos olur bence
(2,176 puan) tarafından
tesekkur ederm :) denicem bakalim
-Reklam-
0 oy
tarafından
cok seker olmus bbide ari mayali kiyafet al canim
(2,176 puan) tarafından
cok sirin olur yaa :)
0 oy
tarafından
Ucunu top yap canım zincir çekip bedenine tuttur yada sihirli halka içine 6 sık iğne ikinci sırada her sık iğneye iki sık iğne üçüncü sırada bir ör bir arttır dördüncü sıra iki ör bir arttır beşinci sıra üç ör bir arttır 3-4 sıra bu şekilde ör sonra üç ör bir eksilt iki ör bir eksilt bir ör bir eksilt kalani da bacak boyu kadar ör bedene tuttur güzel olur istersen sayıları yapmak istediğin boyuta göre değiştir hatta ayakların içine birer çıngırak koyarsan bebiş salladıkça şıngırdar daha ilgi çekici olur 
(2,176 puan) tarafından
ay sagolasin ya baya bi ugrastim hosuma da gitmedi bi de sihirli halkayla deneyeyim :) bi cingirak yapmak istiyorum ama bakalim baska bi taneye insallah :)
tarafından
Inşallah canım çok sevimli olmuş ama aricik bu arada :) poşette koyabilirsin bebeklerin çok hosuna gidiyor o hışırtı
0 oy
tarafından

Ya keşke bende bu kadar yetenekli olsam nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum oglusuma:(:angel:

(115 puan) tarafından
Pardon canim yanlislikla oldu cok afedersin :((
tarafından
sorun değil canım
0 oy
tarafından
Ck guzel olmus elinize saglık
0 oy
tarafından

Yaaa bende istiyorum çok tatlı olmuş <3

0 oy
(242 puan) tarafından

Guzel canim ama ayak yap ayaksiz cok hoş durmuyor patik gibi başlayip çorap gibi uzat mini ayak yap. :) bende kizima ormusdum

image

image

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Eline sağlık ❤ pek tatlıs maşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 310 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 685 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,670 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 373 göst.
4 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 275 göst.

Kategoriler

1,492,408 soru

24,385,504 cevap

348,983 kullanıcı

...