Oyy canım benim sıkma canını oda anlayacak elbet şimdilik yaramazlik pesinde anne diyip yanina koşacak sarılacak öpecek hiç canını sıkma üzülme hepsinin zamanı var kuzum
Kıyaslama yapıyor diyenlere aldırma bu bir kıyaslama değil sende istiyorsun ki sarılsın öpsün elbette ki senin evlâdım senin için birtane üzülme sakin daha küçük annesi benim kızım da 2 yaşına kadar öpücük nedir bilmezdi su son 2 aydır durmadan öper ben onu öpüyorum hoşuna gidiyor kendi içinde demekki güzel bisey deyip oda aynısını yapıyor öğret sem de ona oyunlar oyna onu ne bir hedef belirle sonra ödül ver alkışla öp oda anlayacaktır yerine ben öpeyim seni gell
Her cocuk bir olmaz boşver başkasının çocuğuna özenme eli ayağı tam şükür de ben de arkadaşımın çocuğunu özenirdim ama yanlış bisey allaha şükür en azından çocuğumuz var
Buradaki bazi insanlar yargi dagitmaya bayiliyorlar gercekten. Biri post acti diye ona her turlu yorum yapabilme hakki buluyorlar kendilerinde, post sahibi de bir sey deeyince o klasik cumle kuruluyor; elestiriye acik degilsen post acmasaydin o zaman Bazi insanlar cok ilginc...
Canim imrenmeni anliyorum, kiz cocukla erkek cocuk cok farkli oluyorlar, kizlar genelde sevgi yumagi gibiler oyle dusunup kendini rahatlat. Biraz daha buyusun oglusun da yapar sana merak etme.
Calistigim yerde mudurum vardi onun da ogluyla kizi vardi, isten eve dondugunde kiz boynuna atlar sarilip opermis oglunun hic umrunda olmazmis. Yani erkek cocugu daha farkli o konuda uzulme canim.
Canım seni çok iyi anladım herkes kıyas diyo ama kıyaslama ile alakası yok anne olarak evladın tarafından öpüp senin sözünü dinlemesini istemişsin özenmişsin bunu nedense çoğu kişi anlamamış. İşte malesef bazı çocuklar öyle hiperaktifliğin verdiği bişey sanırım. Bide erkek çocuklar genelde öyle Allah nasip ederse kızın olursa dibinden ayrılmaz merak etme
1,493,345 soru
24,399,973 cevap
350,049 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın