Buda kocanın sorunu bacım. Biz napalm elimizden bisi gelmez :D keske etkiye tepki verseee
Ben cilve yapınca olay y. Odasında bitiyor :D ;D
Benim eşimde oyun sevmez ama başka türlü cilve sever
Benimki bekler ben yapmam hatta o cilveyle neler aldirir yaptirim anladin sen o seyde hemen tava gelir bazen bu ozelligini kullanmiyo degilim hatta sonrada derki yine kandirdin beni
Sjsjs görmem lazım.
Video at bakm
Iyi oku o zaman benim koca da sevmez oynamayı cilveyi o yüzden twerk yaptım vahşiiitöbe yareppim git sende yap
Esin hoslanmiyor olabilr mesela bnm esimde evde suslenmemi hic sevmez niye yaptin der hemen degisikler iste bu kocalar
Ben dans etsem ajdar dansi ederim beni bi guzel döver
Ne sever nedr oynarım utanıyorum gecelik bile giymiyim
Benimkide sevmez güzel seksi gecelik giyerim bu ne üşütürsun diyo adam konuya o kadar fransız
Kocam severmi bilmem ama ben hiç sevmem böyle şeyleri direk konuya giriş var bizde
Bende oynamaya utanırım karşısında hiç yapmadım ama yapsam kesin yer beni sjjsjs çok sever kendisi öyle şeyi ama ben yapamam bı ara ısrar etti yapamadım yapsaydım parçalardi beni yani o derece
Kiz ben utaniyom karşısında oynamaya ama o ise gidince Mezdeke oryantal oynayıp telefonuma çekerim eşime gösteririm ne yapmaya çalışıyon etkileniyorr anında Aslında cilve filan yapmam gerek kalmiyo benimy herif af edersin her gün durmuyo yerinde anladın sen orasini
1,488,927 soru
24,337,212 cevap
345,906 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın