Kızlar 4 günlük bebeğim var lohusayim kızım sürekli ağlıyor karnı tok altı temiz gazını da aldim sanıyor uykusu var ama yatağında uyumuyor sürekli ağzı araniyo alıp meme veriyorum bebeden azcik emip memede uyuya kalıyor yerine koyduğum gibi yine başlıyor ağlamaya ilk çocuğum ve çok duygusal oldum o ağlıyor bende ağlıyorum annem diyo ki ağladığı zaman bırak kucağına alma aglasin aglasin susar ama ben dayanamıyorum lütfen bana akıl verin lohusaligim çok kötü geçiyor
Herkes ayni seyi yazmis ama yine de yazmak istedim bende.lutfen oku yazdigimi. Ilk surec hele ki ilk bebekse bol bol sabir canim. Hepimiz aynı sureci yasadik. Anneligini sorgulaman bence senin iyi bir anne oldugunu gosteriyor , bak benim buyik oglum dort yasinda hala bazi zamanlar iyi bir ebeveyn miyim diye sorgularim kendimi. Hic bilmedigi bir ortam daha dort gunluk. Anne karninda ortamin isisi sabitti karni hep toktu.ama simdi ortamin isis i karni hep degisti. Kucagina al tabi senin koynunda kendini guvende hissediyor. Emsin surekli. Emdikce sutte artar. Bide aklima geldi bazi cocuklarda enfeksiyon olabiliyor idrarinda. Istersen bi baktir degerlerine . Benim yegenim dogdu ablamdan dolayi idrar yolu enfeksiyonu olmustu . Son olarak stres in tamamen bebegine yansiyor tecrube ile sabit iki çocuklu bir anneden tavsiye
1,492,261 soru
24,382,975 cevap
348,867 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın