0 oy
395 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

24 hazıran günü anal çatlak ameliyatı oldum dikislerim vardı 1 hafta zor geçti. Benim doğumda oldu yırtık nasıl oldu derseniz o güne kadar hiçbişe yoktu ki doğum yapacağım gün suni sanci almadan evvel bana lavman yaptı ebe ama sanırım ucunu kremlemedi ve kesildiğini hissettim baya acıdı sonra lavaboya gittim kanadı çok acıdı ordada neyse ben bilmiyorum ya başıma böyle bise geleceğini normal sandım doğumda ıkınınca daha da yırtıldı ama ben doğumdan sonra 6 aya kadar basur sandım tuvaletim geliyo yine acicak diye erteliyodum erteledikce kabız oluyodum bu böyle devam etti haziran ayında dediğim gibi ameliayt oldum 2 ay olmak üzere hamile olduğumu öğrendim 9 haftalık şuan ve kabızlık olmaya başladı bikac haftadır ki başa aldik sanki iyileşme sürecini. Ben hiç iyilesemicekmiyim boylemi gidicek hayat oturup ağlıyorum resmen böyle acı yok tuvalette cam çıkıyo sonrası sızlama ağrı vs var . Ne yapim bana bişey diyin artık yılmış durumdayım :(  :'(

4 Cevaplar

0 oy
(91 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kuzum ameliyatın neden dikişli oldu bende oldum ameliyat ama dikiş falan yoktu bende ayni sorunu 2 yil cektim ve sonu ameliyat oldu
tarafından
Enxirmiyorum hamileyim.sen ne kadar kullandın bekunisi
(91 puan) tarafından
Ben 3 ay kullandim ve hala evde var cok zorlandigim gunler içiyorum kabizlik hala devam ediyor kayisi ve incir yersem o gün iyiyim ama yoksa hala kabizim yani cok zor cok neler cektim o rahatsizliktan esim askerdeydi dogum yaptigimda oldu ayni senin gibi sonra kabizlik gecmeyince oda gecmedi kaynana olacak pislik inanmadi millete naklen yayin yapti afedersjn bu sekilde dedi yani götü yirtilmis dogumda dedi 2. Dogumumda da kaynima doguramaz yine götü yirtilir demis terbiyesiz o kadar sinirliyim ki rabbim bildigi gibi yapsin
tarafından
Aa terbiyesiz yemin ederim oda çeksin de görsün dünya kaç bucak. 3 ay boyunca her gün ictinmi yani saat kaç ta aldın malûm 7 saat sonra etki ediyor. Sen 3 ay kullan diğin için geçti o zaman yırtık tüh ben niye bıraktım ki o zaman. Hadi bana detaylı anlat
(91 puan) tarafından
Kuzum benimki dikissizdi 1 hafta falan sonra iyilesti şükür ama kabiz kalmadim bu surede senin yaranda kabiz oldugun icin agriyordur gecer tekrarlamaz bi daha kası kestikleri için ben gece yatarken aldim hapı sabaha bozuyordu dikkat et 1 ay kadar hic bisey kalmaz bol su iç kayisi yi sabah ilik suyun icine at biraz beklesin sonra hem suyu ic hem kayisiyi ye birde instagramda udi hindi yağı var ondan iyilesen olmus al bir dene derim
(91 puan) tarafından
Agridigina inanmadi cani tatli dedi hep bana ama ne cektim bu agridan ben öldüm öldüm dirildim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyyy çok kötü o ya...

Allah yardımcın olsun şifasını versin Rabbim

Doğumdan sonra hep altta dikişlerin hem arkamdaki o ağrı yüzünden ne çok ağlardım :(
tarafından
Milyonlarca kez şükürler olsun 5 Ayn sonunda kendi kendjne geçti yavrum
tarafından
Benim ***** ebe yaptı yoksa bu ikinci doğum du benim ilkinde böyle bise yaşamadım
tarafından
Benim doğumda oğlumun kafatasını kırdılar..
tarafından
Neden?nasıl oldu rabbim korusun yavrularimizi
tarafından
Amin ecmain.

Acilmam tam olmadan üstüme avansı 2 tanesi
Doktor bağırdı o çocuğun kafasını kirarsiniz inin. Kadının üstünden diye.
Harbiden de kırılmıştı dogdugubda
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Canım a 101 de kayısı cayı var kabızloga süper ıyı dogumda sonra tuvalete gitmek ezıyettı bu ıyı geldı bana kullanBilirmisin bilmem bide katı cok yeme özellikle ekmek 
tarafından
Buğday ekmeği yiyorum kayısı yiyorum da çayını ilk kez duydum alıp denicem sağolasın
tarafından
Pembe kutudaki de çok faydalı habern olsun.
Mest marka 4 lirami ne..

Kayısı da çok iyi arkadaşın dediği gibi
(3,675 puan) tarafından
Bende pembeyi deniyim valla kayısı cayı lezzet ılarakta sevdim gercekten ise yarıyor
Rica ederm
tarafından
Kuzum tavsiyel ederim
Ben kahvaltıda içiyorum 2 bardak.
1 2 saat sonra hemen anlayacaksın etkisini
(3,675 puan) tarafından
Tm cnm yarın alacagım insallah sag ol :**)
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Bende gebeyken kaşıntı birde meme gibi birşey oldu,hindistan cevizi yağı sürdüm hep oraya çok iyi geldi sende dene istersen 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
17 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde SakızSardunya (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.

413,440 soru

12,446,953 cevap

46,173 kullanıcı

Kategoriler

...