0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

Eşimin yengesi amcası falan şehir dışına cenazeye gittiler .kaynimda onların dükkanına bakti . Neyse orda yemege falan cagirmislar amcalari ic ice girmişler ve virüs kapmışlar. Bugün öğrendim amca yenge onlarla giden herkes pozitif çıkmış. E kayinim da amcasıyla temas etmiş. Eve geldi daha haberimiz yoktu hepimizle temas etti daha bebegim 2 aylık 9nunla da temas etti .Bugün öğrendik. Bunlarda geçen gün test yapmışlar yeni ogrenmisler .kaynında bugün gitti test vermeye. 

Eşimin çalıştığı fabrikadada virüs çıktı. Oda bikac gündür kuru öksürük vs vardı bugün onada test yapıcaklar.cok korkuyorum bebeğime bulaştıysa:'( nolur dua edin kendimi geçtim bebegim ve eşim için korkuyorum...

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
rabbim sifa versin nelirtisi olurda durma hemen hstanete git
(926 puan) tarafından
Ben zaten hastayım bide virüs kaparsam bu sefer kurtulamam ..:( bebegimden ve eşimden korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun kuzum inşallah bebegeinde ve sende bisey cikmaz dualarim sizinle . sende stres yapma uzulme biliylrim mumkun degil ama bebegin de hisseder
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım..Şuan sadece eşimi ve bebeğimi düşünüyorum .bebegim daha çok küçük:(
0 oy
tarafından
valla turkiyede bu kadar cok cahil varsa bitmez bu virus halende cenazeye gidiyorlar
(926 puan) tarafından
Akıl yok akıl...kendilerini geç diğer insanları da tehlikeye sokuyolar
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Malesef toplumda böyle cahiller oldugu sürece bu virüsü herkes yaşayacak ve bitmicek. Millet g.tünü yırtıyo gitmeyin taziyeye ziyarete temas kurmayın diye. Şimdi hiç ahlanıp vahlanmasınlar. Olan size olmuş yazık inşallah sizde çıkmaz 
(926 puan) tarafından
Işte onlar yapiyo biz yanıyoruz. Şimdi içim içimi yiyor eşime bebeğime bana bulaştıysa.ki eski postlardan bilirsin belki yeni yeni iyilesiylrum bidaha hastaneye yüzü görmek bebegimden ayrılmak istemiyorum:'(
(25,212 puan) tarafından
İnşallah bulaşmamıştır yaa off benim geçen gün bogazım agrısı 2 gün dondurma yemiştim ona yordum hep ama ömrümden ömür gitti. Eşime dedm bu korku bana yetti bidaha asla dışarı çıkmam ihtiyaç dışında dedm
(926 puan) tarafından
Insan korkmaz mi ya .ama bilinçsiz düşüncesiz insan çok Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Bebek bakım programına bir arkadaş yazmış cnm okudun mu bilmiyorum  allah bilir ama bebekler için doktorlar bağışıklıkları yükses ve virüsler bebeklerde tutunamazlar demiş inşallahda öyledir kendimizi geçtik beneklerimşz çocuklarımız için korkuyoruz rabbşm korur inşallah dikkat edin cnm 
(926 puan) tarafından
Yok görmedim onu ama .inşalalh öyledir bebegim için çok korkuyorum .acaba korona testi bebekler de yapılıyo mu
tarafından
Yapmışlar canm ama sırf temas var diye yapılmış ama doktor  bebeklerde tutunamaz virüs mecbur olduğumuz için yaptık demiş
(926 puan) tarafından
Inşallah gerek kalmaz bu korku bile yetiyo insana
tarafından
İnşallah cnm inşallah Rabbim  korusun
0 oy
(390 puan) tarafından
Allh sifa versin
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 91 göst.
21 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 327 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Zeynep60 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,800 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ilosemins (167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 376 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,375 puan) tarafından soruldu

408,972 soru

12,291,894 cevap

38,231 kullanıcı

Kategoriler

...