0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
O kadar severek yaptırdım ki parası bişey değil ama heves ettim ve.cok seviyordum ama bazı picler gelip çalmış hemde civiledim zorla çıkarmış lar agzima gelen herşeyi söylemek istiyorum köpeklere Allah'ın belası hirsizlar

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nereden çalmışlar kapı süsünü ev kapı süsünü mu tövbe 
tarafından
He kız dış kapıya astım hoşgeldiniz yazıyor yaptırdım özel calmislar
tarafından
Kamera filan varmı canım apartmanda ordan belli olur kimin çaldığı kapı susunemi kaldı bu hırsızlar artık ya
tarafından
Varda umarım kayıt ediyodur
tarafından
Geçmiş olsun canım
tarafından
Sağol camim
-Reklam-
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Aaaa yaparlar cnm malesef esimde geçen bana nike spor ayakabi almisti kızdım hatta niye bu kdar para verdin diye falan sonra dışarı çıktık ertesi gün aksam eve döndük sabah uyaninca aklima geldi disarda unuttugum baktim yok malesef :(
tarafından
Pislikler nasıl başkasının malına göz dikerler yaa ağlamak istiyorum nasıl seviyordum
(973 puan) tarafından
Ayyy valla bizimde :D
tarafından
Ne pislikler ya
(299 puan) tarafından
Ay bu ayakkabı çalma olayına bende çok sinir oluyorum eşiminde benimde ayakkabımı çaldılar hemde diğer komşuların kapıları ayakkabı dolu gelmiş bizim kapıdaki iki ayakkabıyı almışlardı bir ay arayla

Bide 20 30 TL lik ayakkabılar
0 oy
(3,465 puan) tarafından
Bi bu kalmıştı çalmadıkları ya sahtekarlar
tarafından
Valla ağzıma geleni saymak istiyorum.nr hakla yaa
0 oy
(973 puan) tarafından
Kapının onunde bi kaç tane ayakkabı vardi gelip eşimin en sevdigi nike ayakkabısını götürmüşlerdi :D herşeyi beklemek lazim hırsız mi yok
tarafından
Biyerlerjne sokarlar umarim
0 oy
tarafından

Ay gülmek istemiyorum gerçekten benimde parmak arası terliklerimle çöp kovasını çalmışlardı ay allahım sen millete akıl fikir ver ayakkabıların duruyorsa komşularından biri gıcıklığına yapmış olabilir canim :(

tarafından
Biyerelerine soksunlar
tarafından
Haram zıkkım olsunn
tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Bizim binada da o kadar ayakkabı hırsızlığı yapıldı ben hala ayakkabılari içeri almamakta ısrar ediyorum . Bakarken kinetix konverslerimi çalmışlardı bayramın ikinci günü . Haram olsun eşimin de caldilar bayramda.  Kapıda hala marka ayakkabilarim duruyor çalan olursa da ateş olsun canına düşsün inşallah  dışarda giydiğim ayakkabıyı içeri alamam ki
tarafından
Ne anliyolar yaa
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Hayrini gormezler insallah
tarafından
İnşallah canim
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Benimde akkalarimi çalmışlardi dengesizlerr :(

tarafından
Pislikler napacaklarsa
0 oy
tarafından
Ay benimde çiçeğim bıçaklanmış kapının önüne koyduydum ne güzel olduydu çalmışlar salon cicegimi
tarafından
Psilik yaa
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Valla bizim tekirdagda şoparlar ilk katlardaki ipe asılı eşyaları bile çalıyorlar kuzenimin donunu çalmışlar don ya :Ddd
tarafından
Donu napacaklar aceba
(3,033 puan) tarafından
Işte kıyafetleri çalarken don da gitmiş dışarda hicbiseyini bırakamazsın arkadaşım bebek arabasını bırakıp markete gitmiş götürmüşler dedim dua et sen  içinde kızan yokmuş :Dddd
tarafından
Ahahaha:))) valla
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Yok artik ya onu napcaklardiii cüş valla cüş 
tarafından
He valla calmislar

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 649 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
+2 oy