0 oy
1,091 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından

image

kızlar kusura bakmayın acemi anneyim 

Bebeğimin kakası her zaman sari purussuzdu bugun icijde topakli bisekilde gordum .normal mi bu bilginiz varmi ?

Kaynimda korona şüphesi var bebeğimide yanına almıştı. Bulaşmış midir aklıma bin türlü şey geliyo 

9 Cevaplar

0 oy
(2,039 puan) tarafından
Yok kuzu normal bu sindirilmemis yağ onlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğun kaka resmine bakarak yorum yapmak cahillik bence aile de bir şüphe varsa hastaneye gitmek sen ve bebeğin için en hayırlısı olur burada birşey olmaz derlerse için rahat edecek mi gene... Bence bir acile götür Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın 
tarafından
Canım galiba henüz hamilesin. Bebişin olsa bu resimdeki tuvaletin acile gidecek bir durum olmadığını hele bu korona döneminde bilirdin.
tarafından
Posta yazmış kaynım corona şüphesi insan korkuyor yazmış o yüzden dedim
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Benim bebeğim hep böyle yapıyor tanecikli, bu normal için rahat olsun 
(927 puan) tarafından
Mamayla beslendiği için ister istemez korkuyorum
0 oy
tarafından
Benim oğluma ek gidaya başladığım zaman hep böyle yapıyordu o yüzden normal geldi bana 

Ama tabiki korona için mutlaka hastaneye gitmelisin
0 oy
tarafından
Sade anne sutu alan bebekte hardal sarisi ve pütürcuklu olmasi normal 

Bide corona bebeklerde ishal olarak daha cok belirti veriyormus ona dikkat edin.suphelide olsa kimsenin yanina cikarmamaya calisin bebegi. Gecmis olsum
(927 puan) tarafından
Kaynımın yanına önceden gitmiştik sonradan temas edilen kişilerde çıkmış die duyduk oda hemen gitti test verdi şimdi sonucu bekliyoruz. Bebegim maalesef sadece mamayla besleniyor o yüzden kakası nda anormallik var die korktum .bide ilk çocuğum:(
0 oy
tarafından
Normal görünüyor 
0 oy
tarafından
Normal canım sindirmedigi yağ bunlar masallah sütun yaglyms
(927 puan) tarafından
Sadece mamayla besleniyor bebegim :(
Öyle olduğu için biraz endişelendim hasta mi die
0 oy
(53 puan) tarafından
Normal yaa benimkiide öyler
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Normal yapmış ama madem kaynında korona şüphesi var neden çocuğunu ona veriyorsun çocuk Allah korusun korona olursa napacaksın? 
(927 puan) tarafından
Olay biraz karışık. Şehir dışından amcaları geldi buda gitti yanlarına. Sonra amcasinin misafirliğe  gittigi ev sahipleri fenalasmis ve pozitif çıkmış. Sonra amca da gidip yapmış öğrenmiş iş işten geçmiş işte. Bizde öğrenmeden önce yan yanaydık  o zaman aldı çocuğu zaten. Bilerek kim yapar ki bunu ..şimdi onun sonucunu bekliyoruz
(1,656 puan) tarafından
Lütfen dikkat et çocuna

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 60 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy