0 oy
811 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar selam. Eşim özellikle geceleri çok terliyor yatak çarşaf göl gibi su oluyor kolları ve bacaklarından bile su gibi ter akıyor uyurken. Neredeyse her gün çarşaf değiştirmek zorunda kalıyorum. Eşi böyle olup hastaneye gidip çare bulan var mı. Düzelen var mı. 3 senelik evliyim son zamanlarda kendime bu durumu çok sıkıntı yapmaya başladım. Ondan iğrenmek istemiyorum acaba bir çaresi var mı

13 Cevaplar

+2 oy
(29,325 puan) tarafından

Doktora gozukmeli 

Camlari ac pamuk carsaf ser 

Uzerine pike almadan uyusun

Ince giyinsin bide bol su icip dus alsin sık sık gecer umarım 

(580 puan) tarafından
Bende bu yilakadar terledigimi bilmezdim ama urfadayim aşırı sıcak oluyor bı uyanıyorum çarşaf ıslanmış oluyo bide hamilelikten midir nedir hormanlarimdan mi ne terliyorum yapacak bir şey yok 2 güne bir nevresim degistiriyorum Allah'tan kocamda terliyo ins igrenmezdir benden :/ :d
(29,325 puan) tarafından
Igrenmez neden igrensin bir insan esini her sekilde herseyi ile sevip kabul etmeli.
(580 puan) tarafından
Ay buraya mi yazmışım soru başlığının altına yazacaktım :d
Soruyu soran igrenmek istemiyorum deyince o yüzden dedim
(29,325 puan) tarafından
Sorun degil :)
tarafından
Tsk ederim cevaplariniz icin :)
-Reklam-
+1 oy
(345 puan) tarafından

Kiz  ne var igrenecek bnm esim de oyle yastigini sıksan su akar oyle terler hava scak ne yapsn adamcağız hic saglk acisindan bakmamstm ama insanlk hali yani ne biliim :D

tarafından
Yok hiç öyle igrenme gibi bi durum yoktu 3 senedir ama sadece yazın deil kışın da ayni. Kışın mecbur yorgan ortuo sabah yorgan sirilsiklam oluo. Yorgan yikayip kurutmasi kolay bisey deil kilif degistirmekte yetmio koku oluo yorganda malum hergun islandigi icin acaba doktorluk bi caresi olur mu die mrk ettim
(345 puan) tarafından
Bilmem umarm yoktur saglikla ilgili bi sorun cunku ayni esimde yaz kis terler ben usurum o terler benle kavga eder yorgan ortunmeyelm dye napim usuyom derim bnde o ince battaniye orter ben koca yorgana sarilir yatarm :-D
tarafından
Ay bende öleyim agir yorgan olsun isterm :)
(345 puan) tarafından
Aynen pskolojikmen ısınıyo zaten insan :-D
tarafından
Nedecez böyle devam o zaman :D
(345 puan) tarafından
Yapcak bisi yok bazi seyleri kabullenip devam edecez :))
0 oy
(139 puan) tarafından
Kız benm eşimde öyle alıştım artık yazın afedersin sadece alt çamaşırıyla yat diyrm biraz daha iyi sanki 
tarafından
Yok atletlede yatsa ayni. Atletsiz yatsa daha beter oluo atlet cekio en azindan ama inan kolum filan gece gelio yattigi yere bi uyaniorm kolum sirilsiklam olmus
(139 puan) tarafından
Doktor qidin cnm eşinede söyle rahatsız oluyrm hani söylüyemem diyrsan şakayla karışık bi şekilde söyle ama hastaneyi ciddi ciddi söyle ve qidin
tarafından
Yok soledim randevu al ddm kış ta gelio kışın daha zor çünkü yikamasi kurutmasi yorganı battaniyesi derken. Belki ilac filan verirse duzelir ins
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Ah sorma benim esimde oyle bi bakiyom sırılsıklam sanki su dokmusler ustune
tarafından
Evet ayni. Kışın da oylemi peki. Bizim kışın da oyle malesef yorgan ortuo kışın. Yorgan sirilsiklam oluo kış ortasi yorgani nerde kurutucam carsaflari zor asiorum camasirliga şaştım kaldim
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Cnm eşin kilolu mu valla bır senelik evliyim ama akşamları braz terliyor ama okadr göl olacak kadr değil braz göbeği falan var eşimin kolonya parfüm sıkıyor ama akşam ları ter kokusu hısedyorum brazcık ama 
tarafından
Kilolu evet gobegide var. En basindan beri böle hergun carsaf degistiriorm kışın yorganlar battaniyeler islanio
(6,046 puan) tarafından
Braz kilodan galıba benım eşim gecen sene zayftı hiç oyle çok terlemezdı evlendikten sonra braz kilo aldı göbeği az var bazen rahatsz olıyorum ter kpkusundan ama sen eşini doktra gıdın cnm kışın ble terlıyor sa bide göl gbı heryer sırıksıklam oluyorsa gidin yıne hastaneye bnm eşim akşam vantilatör açypr Pencerede açık vala havada sıcak
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Tiroidleri fazla çalışıyor olabilir Bi tahlil yaptırmakta fayda var
tarafından
Dahiliyeyemi gitmesi lazım peki randevu alicaz da
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Sen yine çarşaf diyorsun bizim yatak küflendi ya. Doktora gittik hormonlar düzgün terliyor ter bezi aldırmayı önermiyorlar. Bir ilaç var prostat için onu içti geçirdi adamcağız tuvaletin yolunu unuttu. O da olmadı. Saldık koyverdik gidiyor öyle. 
tarafından
Hic bi yol olmadı diosun yani. Ben Allahtan en başından beri yataga alez takiorm yatak tertemiz de carsaf yorgan battaniye yaz kış demio
(13,304 puan) tarafından
Kız yatakda alez de var :D Kışın daha rahat oluyor da pamuklu nevresim le yazın pike çarşaf ne varsa ziyanlık. Hiç bir yol olmadı maalesef troidleri de normal çünkü
tarafından
Napalim sağlık olsun dicez o zaman demekki
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Bizde de aynı sorun var oturduğu yerde üstüne su dökmüş gibi :) geçen sene gittik kan tahlili falan yapıldı herşeyi mükemmel cıktı:))  zaten hiç hastalanmaz 4 yıl oldu evleneli bir kere bile grip olmadi :) doktor terlemek iyi birşey toksinleri atıyor vücudda kötü ne varsa ter ile atıyorsun bir problemin yok dedi gönderdi:) hergun yastığını ve çarşafları makinaya atmaktan bunalıma girdim:) ama hiç tiksinmedim yani öyle düşünmedim oda bir ihtiyaç sonuçta:)) terlesin hasta olmasında 
tarafından
E bizdemi gitsek sonuç alamicaz yani. Eşin kilolu mu peki benimki kilolu ama evlendigimizde normaldi kilosu o zamanda terliodu. Hergun carsaf yikiorm bende. Yazin kurutmasi bisey deilde kışın cok zor oluo. İki gun degismesem kokuo valla
(2,208 puan) tarafından
Ilk evlendigimizde kiloluydu şimdi aşırı zayıf:)
0 oy
tarafından
Benim esimde oyle cok terliyor oyle yatak gol olmuyor ama ıslaklık olluyor cok hafiften kendi vucudunda kalıyor ter tuhaf bisey soğuk su da ilik suda sıcak icicekte içse cok terliyor bunun için gidicez ama eşimle. Doktorluk olduğunu düşünüyorm 
tarafından
İns bizde gidince bi sonucu olur. Gercekten zor oluo hergun carsaf yikamak. Kışın kurutmasida mesele evin icinde kapilara asmaya basliorm hergun
0 oy
(278 puan) tarafından
Ayni dert bende de var eşim cok aşırı su icer ondan terler ter olarak atiyo calisiyorda her şey gece sırılsıklam olur
tarafından
Benim eşimde cok su içio ondan mi acaba 5 lt su icio gunde
(278 puan) tarafından
Bak ayni bu da öyle ondan terliyorlar ter olarak atıyorlar vala hic yatilmaz oluyo yatakta huylanma değil ama yikiyotum sürekli değiştiriyorum çare yok nidim
tarafından
Evet huylanio insan gece elim kolum degio su gibi islak yatak. Azcik tarafına gecmis olsam ustum islanio
0 oy
(924 puan) tarafından
Vitamin D eksikliği olanlarda da öyle olur
tarafından
Bi randevu alalim bakalim ins sonuca ulasiriz valla tsk ederm
0 oy
tarafından
Canm troitten olabiliyormus benim bir arkadasimda oyleydi
tarafından
Tamam tsk ederm dahiliyeyemi gitmesi lazim
tarafından
Canm onu tam bilmiyorum ama nete yaz o bizden iyi bilir
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(530 puan) tarafından
Canım bnm eşimde terliyor doktora gitmişti doktor terlemek iyidir ddi bir tedavi olmadı
tarafından
Tamam teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 146 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 180 göst.
+1 oy
3 cevap 83 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde damlademiral0 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 123 göst.
4 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (822 puan) tarafından soruldu

411,069 soru

12,373,312 cevap

42,598 kullanıcı

Kategoriler

...