Doğumdan bu yana kadar bebeğiniz ile ilgili yaşadığınız en büyük mutluluk ne acaba ? Benimki 8 gün sonra kendiliginden kaka yapması bide gaz sorununun düzelmesi Belki de hayatımın en güzel anıydi o kakayi görmek ☺❤ ya sizin ?
Benim kızımda gazını çıkarttığı zaman çok mutlu oluyorum birde son 1 haftadır kimin kucağına gitse babası da dahil bana bakıp ağlıyo bana gelmek istiyo dudağına büzerek ağlıyo acayip mutlu oluyorum
Okurken güldüm ama inan onlar pit pit diye yapinca bile ben sevinerek ohh ohh diyordum
İlk disi ciktiginda .. ayyy meyvesuyu skmistim bardakta iciriyodum tik tik tik bardaga bise vuruyo abooo dedim senin dusin cikmis iki tane alttan basi girunuyordu)) esim bile nekadar mutlu olmustuk durup durup bakiyoduk cocugun agzina acip açıp
Tabi ki anne demesi ) herşey söylüyordu anne demiyordu 17 gün yaşına girecek baba hala abi abla gel git hadi diyodu hatta çakal bile diyordu babasının adını bile öğrenmişti Hasan gel diyordu ama anne demiyordu geçen hafta ilk kez anne dedi ben mutluluktan uçtum resmen oğlumu içime sokasım geldi sıkı sıkı sarıldım öptüm kokladım
Kolik bebegimin kolikligi geçmesi
Ben hastayken öylece durup bana bakması ve gülmesi sanki sende gül der gibi
Ahh canim benimm Alip saklayaydın yaa sonra gosterirdn valla kakalari bile kiymetli oluyo
1,491,581 soru
24,373,216 cevap
348,166 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın