kizlar esim aslinda iyi biridir ama disariya cok bagli gezmesine tozmasina nerdeyse dogru duzgun goremiyoruz onu 6aylik kizim 3yasinda oglum var evliligimin ilk 3 yilini ailesi annesi ve kardesleri yuzunden bana zehir etti dusunun ilk dogumum 9 cm acilmam vardi gece saat 4 araba cagir hastaneye gidelim dedi benim annm komsumdi o zaman annem yanimdaydi diye bir baktum esim yok beni o halde birakip annesini almaya gitmis onlar yuzunden cok cektim ama hepsini atlattim onlarida bir sekilde alistirdim bu defa esim degisti eve nerdeyse otel niyetine geliyor. kac defadir bana 2 3 gun istanbila gidip kafami dinlencem diyo bende dedim bu hastalikta gidemezsin bide dum arkadasimin dugunu vardi gidemezsin bundan sonra annen babandan baska bir yere gidemezsin deyip izin vermedi aksam yanasmaya calisti gitmek icin konusuyor bende dedim benimde kafami toplamaya ihtiyacim var bekle borcumuz var odeyip beraber gideriz oda ben gidecem dedi bende gidersen babani babami ararim gelirler biz bosaniriz oyle gidersin diye yemin ettim dusunun 3 aydir bu adamin maasini gormuyorum ac acikta birakmiyor ama disarda arkadaslariyla yiyor ve 28bin tl borcumuz var askere gidecek daha haksiz miyim akil verin bana