0 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Ilk hamileliğim boyle olacağım hic aklima gelmezdi 23 yaşındayım aynaya bakamaz oldum kendime vucudum tanimaz hale geldi kasintidan yara oldu heryerim bacak kol bel ne denediysem çözüm bulamadim ne kasintiya ne yaralara disari cikamiyorum bana sanki hastalikliymisim gibi bakıyorlar kalıp gibi heyerim kirmizi kabarcıklar la dolu canimin yanmasida cabasi elimden gelse bicakla kaziycam kafayi yemek uzereyim kendimden utanıyorum bu halimden hic gecmiycek gibi dogumuma az bi zamsn kaldi ama boyle bile hastabeye gitmeye utanıyorum hemsireler bile sana noldu boyle diyorlar sizden ricam  dualarıniza beni de ekleyin  kurtuluyum su halimden 

10 Cevaplar

0 oy
(3,744 puan) tarafından
Çok büyük bir stres mi yaşadınız ? 
(21 puan) tarafından
Gebe kaldimdan beri stresim vardi ama doguma son 1 ay kala bu hale geldim  ALLAH dusmanin başına vermesin bunu nefret ettiryor insani kendinden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim bu kasinti karacigerinle alakali bisey olabilir. Egzama olabilir. Allerji olabilir. Uyuzz olabilir. Mutlaka doktora gorun. Bebegin dogunca ne yapacaksin? Ya bulasici biseyse ve bebegine bulasirsa. Geciktirme 
(21 puan) tarafından
Karacigere baktirdim degerlerim temiz cikti doktorum dogumdan sonra gecer gebelik döküntüsü bu dedi ama gececek gibi de degil gun gectikce cogaliyor ayagimin altina bile cikti bende bebegime bulaşmasından korkuyorum cozum yok bulamiyorum
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kuzum bu durumu doktorunla konustun mu ne dedi 
(21 puan) tarafından
Doğumdan sonra gececek dedi ilac da verdi kremde kullandim ama yok ne azaldi ne duruldu daha da artti
0 oy
tarafından
Canim o kasinma seyini bende gecirdim bende daha kotuydu serumle duruyordum ben en son doktor takamayiz artik bebege zarar dedi acilide agladim ozaman lutfen alin bebegi dayanamiyorum diye esim sagolsun sabha kadar basimda beklerdi tuzlu suyla yıkardı 1ayda gecti cok kotu oldum anne olmak hic kolay degil vucudun degisir çatlaklar olur sen surekli aynaya bakib pisaklojini bozma icinde can taşıyorsun olacak o kadar
(21 puan) tarafından
Delirme noktasina geldim oyle bi icten kasiniyorki bicakla kasiyip kazimak istiyorum bu perşembe dogumum var inan doguma gitmeye utanıyorum bu halimle
(2,747 puan) tarafından
Kiz biraz sabret bak dogumuna gunler kalms cnm ya kiyamam çok uzuldum insallah gecer dogumdan sonra neden olmuski acaba
(21 puan) tarafından
Gebelik dokuntusuymus etrafimda kimsede boyle birsey görmedim duymadim ne arkadaşımda ne akrabalarimda pskolojik olarak beni yerle bir etti bu durum  bebegimi kucağıma alacagim mutluluğunu bile yaşayamıyorum
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Doktora git kiz kesin bi çozumu vardir belki yedigin bisey dokunmustur kesinlikle cildiyeye git zaten hamile oldugunu gorup ona uygun busey verurler
(21 puan) tarafından
Ozelde muane oldum hep orda dokrorum var o da dogumdan sonra gecer sabret diyor anca kana bakti temiz ilac verdi krem verdi ilik dus al dedi yaptim düzelmedi
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Hamilelik alerjisi yaşıyorsun muhtemelen doktorun birsey demedi mi 
(21 puan) tarafından
Tek dediği dogumdan sonra gecer sabret oluyor
(2,266 puan) tarafından
Başka doktora git canim vardır bi çözümü daha haftan var çekme bu kadar
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Uzman bir dermotolojiye göründünüzmü acaba bu kadar eziyeti boşuna çekmeyin iyi bi doktora giderseniz belkide bir kremle geçecek bişey. 
(21 puan) tarafından
Baslarda gecer dedim bu kdar uzun surmez cogalmaz dedim ozeldeki doktorumda gecer diyince üstüne düşmedim kremle ilacı  kullandim ama son günler dayanilmaz hal aldi berbat bi halde vucudum
(1,926 puan) tarafından
Kadın doğum doktoru kesinlikle vucutta oluşan şeylerden anlamaz şimdide zamanı acilen bir cildiye uzmanına görünmeni tafsiye edyorum belkide bir haftada geçecek bişey. Doğumdan sonrada hemen geçmeyebilir böyle devam ederse. Kendine bu kadar eziyet etme.
Bende yıllardır makatta kaşıntı olyodu hep kadın doğuma gösteryodum hepsi bi bakıp mantar kremi yazyodu hiç geçmiyodu en son bi tane özel kliniği olan dermotoloji uzmanına gittim inceleyip bi karışım yazdı bir ay kullandım ve hiç bişeyim kalmadı oysa yıllarca boşuna çekmişim diyorum. Sende birazcık paraya kıyıp iyi bir doktora görün boşuna tatlı canına kıyma.  Allah şifa versin.
(21 puan) tarafından
Amin InsALLAH ya
0 oy
(758 puan) tarafından
Utanma kendinden Bende hamile oldukda böyle olmusdum aynxnın üstüne havlu atıyordum yüzüm sis arabir kırmızı hallar basıyordu yüzümü 2kere merdivenden düstüm Allah korudu neyseki ayagım sınmıstı 2 ay alçıda oldu ayagım .Sonra iyler iylesmez yalnız yasıyordum esim sabah gidib aksam geliyordu  Hamamda düsüp yaralanmısdım kuzum ayagımı yene alçıya aldılar  Ama simdi hepsi gittdi sen hiç kimseye fikir verme makyaj yap .Seni güldüren eylendiren sarkı ve kitab tv izle bebegini düsün ve her zaman gül ve mutlu ol Sən bir anne adayısın kız  
(21 puan) tarafından
Disari cikamiyorum hastaneye kontrole giderken bile milletin o igrenir gibi bakislarini görüyordum dus alirken bile gözümü kapatmak istiyorum gormeye tahsmmulum kalmadi bebegimi nasil kucağıma alicam bu halde onu da bilmiyorum
(758 puan) tarafından
Senin postlarına baktım Piskolojin bozuldu senin .Silkelen kuzum güçlü ol . Sən güzel bir annesin istesen bana özelde yüzünü deilde o sepgilerin seklini at .Sən güçlü ol Anne olacaksın Dr una  dedinmi ne dediler kızartılara
(21 puan) tarafından
Dogumdan sonra gececek sabret dedi dogumu beklemeye gücüm kalmadı aglaya aglaya dus aliyorum artik canim cok yaniyor
0 oy
tarafından
Bnde yasadim boyle bisey karnim ve bacaklram kasiniyordu bnm daynmiyordum kanayana kadr kasiyordum  dokdora gotim hersey temiz cikti dogum yaptm iki gun sonra gecti son ayimda oldu bmm
(21 puan) tarafından
Benimde oyle bide sezeryan dogum yapacam o ameliyat bile kollarim kasinacak nasil kasiycam diye dusunuyorum kaşımak tan  sürekli kanıyorlar afferdersin ama kalcamin ustune bile oturamıyorum o derece yara
0 oy
tarafından
Kuzum bıtkısel seyler denesene doktora sorarak. Bıtkısel merhem yag vs. Ama doktoruna danısarak. Benm bılgım yok ama mesela sarı kantsron yagı yaraları catlakları ıyılestryor cıldı yenılıyor. Aktara gıdıp sorabılırsın. Tabı onerecegı seyı doktoruna sorarak denersın. Ilaclar hamılelıkte agır bsey kullanamadgn ıcın gecırmıyor olabılır
(21 puan) tarafından
Fiyatlar cok ucuk tek muaneye dunya para istiyor cocuk olacak diyede hep ona masraf yaptik borc ettik simdi esimde zora koymak istemiyorum zaten hastanede dogum paketi aldik 9 bin lira borc etti birsey desem zaten dunya kadar para verdik niye baska doktora para verelim diycek
tarafından
Haklısınız kuzum ama daha 23 haftandasın tek muayenelık baska doktora gorunmekte fayda var bu yaralarn ıcın.
(21 puan) tarafından
Yok canim 38+2 haftadayim  yasim 23
tarafından
Ay ozır dılerm tamam. Ozaman az daha diren kuzum ınsallah gececek
(21 puan) tarafından
INSALLAH:(

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 922 göst.
15 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 522 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 315 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,074 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,046 soru

12,435,563 cevap

45,795 kullanıcı

Kategoriler

...