0 oy
663 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

admin kardeş uyguna  gitmesin diye fikir arayışındayım kapama nolur nolur

Kızıma oda yapıcam inşallah bu takım sizde olsa kaça satarsınız  bellonadan alırdı 6500 liraya 1.5 yıl oldu 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
3000bine satardim...
tarafından
Kız nettin çekyatı açıp üstünde yatirim bari :D
tarafından
Canim ikinci el esya hem rengi acik onun yikatmasi fln duser fiyati ben gecen bi arkadaş paylasti bi koltuk yeni 4500cok guzeldi
tarafından
Aynen 2. El olunca baya düşüyor fiyatı çok misafir geliyormuş gibi misafir odası yaptım
(181 puan) tarafından
3bine alıcı bulmaz bin lira daha koyar sıfırını alır benim fikrim
-Reklam-
0 oy
(13,266 puan) tarafından
4 bin canım anca ikinci el sonuçta artık
tarafından
Dimi yaggg şimdi 8800 olmuş çok yazık oldu
0 oy
(6,014 puan) tarafından
5 yada 6 çok yenı gorunyor benımkier de aynısı rengi bordo yeşil fön perdelerde yeşil ama çok güzel bi oda takımı ya:) 
tarafından
5000 e aymazlar be kuzum hiç almicaktım şeytan aklıma girdi şimdi 8800 olmuş
(6,014 puan) tarafından
Vala bnm eşimde 7 mlyara aldı geçen sene bnde yenı evliyim  sen ikinci elemi satacan hanı 1 buçuk sene kullanmşsn sadece bnce mobilyacılara sor belki yüzünü rengini değiştrler iyi fyata satarsn ya
tarafından
Letgoda falan canım düşünüyordum ama çok uçmuş fiyatı zarar çok ederim gibi bilemiyorum
(6,014 puan) tarafından
İşte zarar edrsn oda var ucıza da gdeblr tabı insan blemıyor ya
0 oy
(17,344 puan) tarafından
En fazla 3500 a gider 
tarafından
Dimi yaggg
0 oy
(134,009 puan) tarafından
2500 3000 civari eder 
tarafından
Deme kız şimdi 8800 olmuş keşke hiç almasaydım
(134,009 puan) tarafından
Markasi ne gii
tarafından
Bellona
0 oy
tarafından
3000 bin rahat.eder
tarafından
Keşke hiç almasaydı çok pişman oldum
0 oy
(13,266 puan) tarafından
Canım bir de yenisini almaya kalksan alamıyorsun uyguna kızın için başka alternatif varsa değerlendir bence ucuza gidiyor yani 
tarafından
Öyle canım ya bir kaç sene ertelicem yada çekyatta yatıcam bu gidişle 8800 olmuş şimdi
(13,266 puan) tarafından
Bence ertele kuzum bebeğin ne kadarlık şu an 3 yaşa kadar odaya gerek yok bence park beşik yetıyor sen de biraz daha kullan takımını
tarafından
4 aylık canım aynen ertelemek en mantıklısı olucam kullanayım bari tam 2. El olsun
(13,266 puan) tarafından
Aynen canım alayım deme ile koltuk alınacak gibi değil şu ara elindekini satma hiç yere. Hatta yavaştan kızın için para koy kenara bunu satamazsan onu kullanırsın
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Bu takımı ben kullanıyorum vizyon rengini. 2 yıl olacak neredeyse alalı 8 bin civarı almıştık sanırım zama denk gelmiştik. Kaça satardık diye dersen 6 bine falan satardım heralde bilmiyorum :)) şuan fiyatı baya yüksek 
tarafından
Çok yükselmiş canım yaggg
(1,572 puan) tarafından
Satarsan eğer en enn azz 5 bine sat derim çünkü çok zarar etmiş oluyorsun. Kaliteli koltuk sonuçta marka bide rahat yani. Diğer mağazalardaki markasız kimi koltuklar gacır gucur tuhaf sesler çıkarıyor ve çok sertler rahat değil. Ucuza gidecekse hiç satma derim
0 oy
tarafından
Ayni durumu yasyrz 1,5 yillik evlym bebegme oda istyrz ama oturma odasında satmyrz bnce satma derm aynı durumda olrk yni başka odak vrsa dgerlndr ama dha yeni mobilya kiyma
tarafından
Çok uyguna gidiyormuş canım satamicam bu gidişle bi 3 yıl kullanayım tam 2. El olsun barı üstünde 10 kez yattıysa annemler yattı
tarafından
Aynen iste bende hem yeni hemde satınca yeni yeni mobilyalar ucuza hatta bedava gbi olur bebegm biraz dha buyusun ne dim dedim yada balkonum var benim bi oda kadar cam balkon yaprsm oraya alrm oturma odami
tarafından
Benim kaldırcak yerimde yok canım kız birazdaha büyüsün bir çaresine bakayım artık
tarafından
İnş cnm
0 oy
tarafından
Koltuklarini bilmem de halını cok begendim
tarafından
Hiç iyi degil canım bahariyenin iyi marka diye aldık uzun ömürlü olsun dedik bir yıkamada içine edildi
tarafından
Markanin sadece adı para ediyor canim. Malları adi oluyor artik
0 oy
(3,996 puan) tarafından
biz 3.500e aldigimiz kose takimi 1000 tlye sattik bunu da 2.500 3000e satarsiniz . daha yuksege zannetmiyorum malesef :(
tarafından
Takıma yazık olucak bari az daha kullanayım tam 2. El olsun
0 oy
tarafından
3000-3500 en fazla 2.el 1.5 yil kullanilmis ne kadar temizde olsa 2.el artik muhakkak fiyati yariya inmeli.
tarafından
Adı çıktı bir kere 2. Ele  keşke baştan almasaydım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 293 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 443 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy