15 gun oluyor sezeryan olali cok sukur yurumem oturuo kalkmam vs. Daha ii gibi ama alt karin bolgeme elimi koyunca hissedemiorum arkadaslar. Sanki boyle iyicene uyusmusta karincalanmis elinizi koyarsinizda kaba kaba gelir ya aynen oyke oluyo icim fena oluyo. Normal heralde ama nekadar daha boyle gider merak ediorum. Aramizda benim gibi olan varmi? Bu hissizligi gecirmek icin uyguladiginiz bi egzersiz falan varmi?
Egzersiz icin erken karin kaslarim yumusak dye ben sordum ikinci aydan snra mekik bile cekebilirsin ama suan asla dedi korseyi de 15 gun snra kullanabilirsin dedi ... hissizlik konusunda bnece sukret belden altimda hic bi yeri hissetmiyorum ayak ucuma kadar igne batsa aci his yok doku kaybi olusmus iki ay snra gecmezse tedavisine bakicaz dediler dava acmayi dusunuyorum
Canim o ömür boyu kalicak artik orasi hep uyusuk olucak alissan iyi olur :))(
Canım o uyuşukluk geçmiyor benim ikinci çocuğum hala var uyuşukluk tabi biraz daha düzelir ama tam değil daha yeniymis zaten
Canm geçmiyor o hissizlik ben dikiş bölgemi cimciklesemde sedece dokunulmuş kadar hissediyorum
Benimde 3 gün sonra 40 olacak ve 3 sezaryen oluşum benimde halen hissizlik var çünkü ordaki kaslar kesiliyor bunlar gayet normal oluyor ama ilerde bile tamamen uyuşukluk geçmiyor dikiş bölgende kalıyor malesef ama şuan daha fazla hissizlik olur ilerde çoğu geçer en az 6 ay sonra geçer hiç endişe etme
6 aydan önce hicbir egzersiz yapma benim sana şahsi tavsiyem sonra mekik çekersin göbek falan bile kalmaz ama önceden birşey yapma dikiş yerinde şişlik oluşur yoksa oda hem ağrı yapar hem şişlik kalır dikiş yerinde
Egzersiz falan yok cnm. Bende 4 ay önce epidural Sezeryan doğum yaptım. Şuan bile pek hissetmiyorum. Hatta içinde hortum var gibi tuhaf oluyorum.
1,502,015 soru
24,525,230 cevap
359,715 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın