0 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından
Hanımlar kızım 17 aylık kulağını deldirmek istiyorum erken mi sizce yada suan deldirsem bir sorun yaşar mıyım mesela iltahap alma durmu veya kızımı rahatsız edecek bir durumu olr mu

13 Cevaplar

0 oy
(29,532 puan) tarafından

Bn 40 lı iken deldirdim

Annem deldi:D

(179 puan) tarafından
Hadi ya küpe takıyor muydun
(29,532 puan) tarafından
Yok ip takti annem simdi 8 bucuk aylik ipi cikarip kupe takcm biraz daha gecsin zaman
tarafından
Senin ananda benim anam gibi benim annem de büyük kızımı ben hastaneye kontrole gitmiştim kızım 1 yaşında flndı delmişti ama çok kızdım anneme kızım çok ağlamıştı :))
-Reklam-
0 oy
(970 puan) tarafından
Ben geçen deldirmek için gittim kızım 11 aylık ti bi yaşını doldursun öyle delinir dediler 
(179 puan) tarafından
Kızım 17 aylık ben deldireyim dedim
0 oy
tarafından
Canik benim de yegenimin kulaginda 1 yaşında deldirdiler sorun olmaz galiba ama altin takma hemen
(179 puan) tarafından
Sağol canım
(2,047 puan) tarafından
Canım aksine 1 ay içinde baska küpe takması gerekıyormus bize delen kişi öyle dedi küpe yeri iyice oturunca 3 hafta biz altın taktık
tarafından
Altin takarsan ilthap olur kac kiside oyle oldu altin onermiyorlar ilk başta
(2,047 puan) tarafından
Cok şükür bizde olmadı
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Biz 11aylik ken deldirdik 3gune iyilesti
(179 puan) tarafından
Sorun yasadın mı zaten bence ilaçlı küpe takılıyor
0 oy
(241 puan) tarafından
Ben delmedim büyüyünce neden deldin demesin diye... Küçükken annem benim kulağım her kapandığında tekrar delmis  3 delik var ama küpe takmayı hiç sevmem uyuyamıyorum küpe varken ... Kızım beş yaşına geldi cokk isteyince delmeye karar verdik .
0 oy
tarafından
Benim kızımda 9 buçuk aylık annem küpe almış ona ama nerde deldircem bilmiyorum birde eşim bebek için çok pimpirikli bebek ağlarsa kızar diye deldirmekten çekiniyorum :) 
(111 puan) tarafından
Eczanede deldir canım eşini götürme :) ağlar tabi ama çok acıtmaz sanki hiç iğne olmadılar mi inan iğne daha çok acıtıyor daha da ağrımaz merak etme çok hafif olabilir yani
(7,814 puan) tarafından
Eczaneler delmiyor artık benimki de 9 ay bir hafta kupesini aldım deldirmek için gün sayıyorm
tarafından
Hm tm canım çok sağolun araştırim o zaman :)
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Bende 10 aylıkken deldirdim cok tatlı oluyorlar biraz babaya benzıyor kızım erkek sanıyorlardı :) 
(111 puan) tarafından
Ay evet çok tatlı oluyorlar cimcime ler:*
0 oy
(303 puan) tarafından
Ben deldirdim canım 14 aylıkken iltahap faln olmadı cok şükür ama kıyafet giydirip cıkarırken dikkat ediyorum o yine korkuyor kulagına degdirtmiyordu yeni yeni degiyorum küpe küpe diye diye alıştirdim bnm kulagmdaki küpeyle oynuyor 
0 oy
(111 puan) tarafından
Bende o aylarda yaptırdım kızıma alışsın diye benim kızımın da benim gibi alerjisi varmış o taktıkları küpe iltihap yaptı bende çıkardım altın kupesini taktım 10 gün bile kalmadı kulağında altın olanı takınca iyileşti birşey i kalmadı oda alıştı zaten bi sorun olmadı  başka 
(111 puan) tarafından
Kendin yapma eczane yapıyor zaten çok ta acıtmaz saniyelik iş vall
(7,814 puan) tarafından
Benimde sahteye karşı alerjim var ya acaba beklesem.mi kızımda olur mu diye yokse ertesi günü altın küpeyi mi taksam
(111 puan) tarafından
Baktın yara olacak değiştir ben 1 hafta beklettim birgün kulak arkasına baktım yara iltihap olmuş görmemiştim hemen değiştirdim
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Ben ilk kizimin 7 aylikken deldirdim dr eti yumusak agri yapmaz dedi dedigi gibide oldu ikinci kizim da 7 bucuk aylik yarina rendevu aldik yarin kosmetse deldircez Insallah bence gec bile kaldin sayilir canim et sertlestikce agri yapar demisti drumuz
(7,814 puan) tarafından
Nerden aldınız randevu
(1,252 puan) tarafından
Dr.umuzdan canim drlar deliyor bizim burda
(7,814 puan) tarafından
Özel hastane mi
(111 puan) tarafından
Doktorlar deliyor mu iyi o zaman bende doğurayim yaptırırım o aylarda
(1,252 puan) tarafından
Ozel klinigi var canim doktorumuzun
0 oy
(11,221 puan) tarafından
8 aylıkken deldirdim bir sorun olmadı cnm 
0 oy
(271 puan) tarafından
Ay nasıl deldiriyosunuz yaa ben bile kendim 18 yaşındaydım kızımın da deldirmicem isterse kendi deldirsin 
(111 puan) tarafından
Ne olacak ki canım saniyelik acı çokta acımıyor ki sanki hiç aşı olmadı mı bebeğin 3 tane aşı birden oluyorlar bide aşı kadar ağrı olmuyor yakıyor çünkü topuk kanı alıyorlar o kadar o acılar kadar değil yani ne kadar küçükse o kadar acısız olur sen korktuğun için öyle düşünüyorsun
(271 puan) tarafından
Onları saglıgı için yaptırıyoruz süs için değil ben korkmuyorum süs için çok erken oldugu için yaptırımıyorum ve belki kızım küpe takmak istemeyecek onun bedeninde neden ben karar vereyim ki büyüdüğünde isterse yaptırır 40 günlük bebeğin kulağını deldik ip geçirdik yazan var kabus gibi yaa
(111 puan) tarafından
Ben illaki yap demiyorum ki sana bana ne senden nasıl deldiriyirsunuz filan dedin bende ondan dedim kızım küpe lerini çok seviyor pişman değilim başka yerlere bağlamayın senin çocuğun senin kararın
(271 puan) tarafından
İlla yap diyorsun mu dedim hoşunuza gitmeyen yorumda ne kızıyorsunuz hemen burası egonuzu tatmin yeri değil her yorumssaçık değil sen oda senin sorunun
0 oy
(1,506 puan) tarafından
13aylık altın küpesini aldık ama hanimefendi deldirmiyor kaldı öyle
(111 puan) tarafından
Ben kızımı kucağıma aldım eczanede yaptırdım kadın kalemle işaretledi hemen tak tak 4 5 saniye tutmadı yani birden durdu bana baktı ağladı biraz durdu unuttu hemen :)
(1,506 puan) tarafından
Kadını yaklaştırır miyor yanina bizimki
(111 puan) tarafından
O zaman işin zor canım büyüyünce yaptırırsiniz artık
(1,506 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 99 göst.
0 oy
10 cevap 467 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu