0 oy
962 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (90 puan) tarafından
Çalışmayan kadınlar güçsüz bir işe yaramayan ezik kadın mı oluyor

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmuyor eşim hep der gizli kahramanımsın senin işin daha zor çocuk egitmek daha zor  
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çalışmıyorum güçsüz de değilim ezik te aksine çok dik basliyim...

Sana onları diyen seni sindirmeye çalışıyor bence kadın eğer kendisi istiyorsa çalışsın başkalarının onu yönlendirmesine asla izin vermemeli senin calismani isteyen kesin senin paranı da elinden alır 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ayy cok güldüm bende çalışmıyorum ne güçsüzü ne ezigi ne lafimi sakinirim ne susarim sadece eşime karsi biraz alttan alirim oda saygidan yani sonucta hep benim dedigim olur ama o kendi istedigi oldu sanir 
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Yok canım ne alakası var
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Hayır tabiki, kocanla ilgi bişey o, seni işeyaramaz görüyorsa hem dışarıda hem evde çalış yine de yaranamazsın. Bi de bazı insanlar karşısındakine malesef parası kadar değer biçiyor, hani maaşı parası neyse değeri o kadar oluyor, o yüzden para kazanmayınca değersiz oluyon:) 
0 oy
tarafından

Hiç aldırış etmiyorsun kuran erkeğin çalışmasını kadının evinde oturup yeyip içmesini çocuklarının başında durmasını öngörmüştür. Çalışanlar ada sonsuz saygımız var ama çalışmayanlarında söz hakkı var sakın ezik hissetmeyin! Bir anne olmak kolay değil tamam mı.! 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 51 göst.
+5 oy
25 cevap 561 göst.
0 oy
3 cevap 155 göst.
+1 oy
2 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,447,938 soru

23,783,495 cevap