Kızlar merhaba o kadar üzgünüm ki anlatamam 33 haftalık hamileyim çok fazla ağrım oluyo ayağa kalkmakta çok zorlaniyorum evimde bulaşık makinesi yok günün 24 saati bulaşık yıkıyorum ayrı evdeyim eşimle ben sadece oturuyoruz ama genede 2 3 çeşit yemek derken çay vs derken bulaşık çoğalıyo ev işleri yemek yap falan filan derken ölüyorum ağrım çok oluyo kimse bana üzülmüyo ailem yanımda değil annemler uzakta gelemiyorlar azıcık da olsa eşimin bana destek olmasını istiyorum sabahtan akşama kadar bulaşık yıkarım iş görürüm yeterki o benim neler çektiğimi görsün sana yardım ediyimmi desin ama demiyo işten geliyo yemek yiyiyo uzanıp yatiyo anliyorum onlarda çalışıyo yuruluyo ama ben hamileyim bu kadar işin üstesinden gelemiyorum halime çok açıyorum eşimide çok seviyorum ama birazcık halimden anlasa zaten yüzünü gördüğüm yok işten eve evden işe sonra hemen yatıyo insan karısıyla sohbet eder nasılsın iyimisin der sürekli şuram ağrıyo diyorum geçer diyo sürekli ağlıyorum çünkü üzülüyorum 33 haftalık oldum daha bebeğime zerre bişey almadım bişeyde demek istemiyorum eşim farkında olmadan beni çok üzüyo ama ben ona kıyamıyorum benim işim çok zor rabbim sabır versin inşallah k bakmayın çok uzun yazdım ama içimi dökmeseydim kalırdı öyle daha çok üzülürdüm bu seferde bebeğime zarar gelirdi hakkınızı helal edin eşimin bütün bu olanları göre bilmesi için ne yapmam gerekiyor