0 oy
636 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sorum yukarda kızlar içki içtiğini sarhoş olduğunu kabul etmeyen birine nasıl bıraktırılır

8 Cevaplar

+1 oy
(12,768 puan) tarafından
Dualar var onları araştırıp bol bol dua ederek 
tarafından
Teşekkür ederim inş fayda buluruz
-Reklam-
+1 oy
(22,059 puan) tarafından
Insan kendi isteyecek bırakmayı yoksa tinne
tarafından
Doğru söylüyorsun canım ama ne bilim sürekli konuşsak üstüne gidince daha mı azıtır bilmiyoruz
+1 oy
tarafından
Sürekli konuştuk içme bize bunu yapma dedik örnekler verdik ağladık tamam bırakıcam dedi aslında çok süper bir adam karakteri evine bağlı cebinde ki son bir lirayı karısına evladına harcar giymez giydirir çalışır çabalar muhteşem bir adam ama içki konusunda kendinş durduramıyor zarar da vermez elhamdülillah ama içip boş konuşması snei anlamaması sabah başka akşam başka karakter olması insanı çok yoruyor 
0 oy
tarafından
Kendi istemediği sürece biraktiramazsin canim 
tarafından
Kendi kabul etmiyor ki canım
0 oy
(5,120 puan) tarafından
Benim dedem de zamanında alkolikmiş. Ananem nerden duydu öğrendi bilmiyorum ama bitane hap bulmuş. Bu hapı ictikten sonra alkol alırsa küçük çaplı bi kalp çarpıntısı oluyormuş. Neyse meyhaneye gideceği bi akşam yemeğine bu haptan katmış. Dedem tabi meyhaneye gidince rahatsizlanıp eve gelmiş. Son içiş o içiş olmuş. Ama ilaç nedir tam olarak bilemiyorum bi çeşit antidepresan diye düşünüyorum. Şimdi sen sorunca aklıma bu geldi. Tabi hiçbi şekilde sağlıklı bi yöntem değil Allah korusun ölüme kadar gider yani.
tarafından
Benim yüzümden birşey olursa buna cesaret edemem
(5,120 puan) tarafından
Biz yıllaaaar sonra dedeme söyledik. Sana böyle böyle ilaç vermiş ananem diye. Adam ağladı keşke Çok daha önce bulup verseymis diye. O kadar pişmandı ki yaptıklarından.
tarafından
Sakın böyle bir hap alma sakın sakın ölüm riski olabilir bu akıl mantık işi değil konuşun tedavi olsun dua oku ama doktor kontrolü dışında saçma birşey yapma
0 oy
(739 puan) tarafından
Bence bir insan kafada bitirmeli yoksa bırakaöz
0 oy
(627 puan) tarafından
Yeşilçay ara bence  numarasını ver Yeşilay onu ikna eder
tarafından
Denedik onu cnm olmadı
(627 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun inşallah azaltmayı denesin yavaş yavaş oda fayda edermi
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Benimde yıllar öhce dayım öyleymiş. Teyzemler o dönem yeşilöreçetili bir ilaç almışlar onu da yengem yemeklerde falan içine koyup vermiş. Bu da tiksindirmiş heralde bırakmış alkolü.  Alkol yüzündenöifyas etmişti bunu patırlıyorum ama ilacı sorsam hatırlamazlar. Yeşil reçeteyi tanıdık doktondan kimin adıha aydılar bilmiyorum ama dayımdah gizli yaptıklarını biliyorum arada bir bahsederler bir araya geldiklerinde  o yüzden ilac olarak araştır çünkü bağımlılık için tedavi yart tabi duanı da eksik etme.
tarafından
Kime yazdırdılar acaba bizim öyle tanıdık doktor yok

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 465 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,642 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,460 göst.
0 oy