Bu ülkede zengin olamadıysam cidden bu benim ayıbım.
Boşluğuma geldi sağlam güldüm hocam sen çok yaşa
Hepimiz çok yaşayalım canım elbet köşeyi dönecek yol buluruz😄
Benim ailemde yeterince dolandırıcı var disardan dolandirilirsam ayıp olur onlara
Onlar kendini anca bir b*k sanıyorlar amq hic bir halt bildikleri yok.
kendisi psikolgum diyerek insanlara yln söylüyor, seans ücret, 6500 tl deyip , üfürükten birkaç cümle söyleyerek hiçbir seas yapmadan ve sürekli daha çok seasnsa ihtiyacın var diyerek çok para istiyor, hukukda buna bir tanım var ,kesinlikle aldanmayın. kendisinden paramı geri istedim vermediler, savcılığa şikayet edeceğim.
asiri devasaa sacma buluyorum. bunun icin ne diye para vereceksin ki . verdin de ne olacak yani ne degisecek :) aha gecen muge anlida olen kiz . tamamen dolandiricilik sana iki geyigine bise dicem sende inanacaksin e ozaman iban atim bana yolla parasini ben bakdim diyim
uydurup uydurup yazim sana. enerji yuklemesi de yaparim 😂 gunahini bosver onemsemiyorsan bile parana yazik sacmalik yani
ula okadar yazdim eski postmus loooooo
😅😅😅 eski post yazmaya gelmistim fark etmişsin
He ben de yazınca fark ettim yalnız post 2020 yazan 2025 te yazmış. 5 yılda tarotçu ne para kaldırmıştır kimse de ayılmamış
anana parami geri istedim yazmis bide gercekten dusunsene gunde on kisi gtse 65 bin bir ayda 2 milyona yakin para eder. yilda 24 milyon😂😂😂 son 12 ay icinde zam
yapmamissa puhhuuuu😂😂
Azum Koyuncuyu taniyali hayatim degisti.Birinci seanstan sonra daha farkettim.Enerjim degisti .Evimde isimde mucizeleri yasiyorum diye bilirim.Hic beklemedigim insanlar benden ozur diledi.Kendisiyle çalismalara devam ediyorum vé edicem çunku sonuçlari goruyorum.Iyi ki ONU tanimisim iyi ki ONA guvenmisim.Etrafima da tavsiye ediyorum
Aman aman uzak dur böyle şeylerden canım ne cesaret
laa 5 sene oncenin postu
Laaa hiç bakmamışım 😁
1,507,747 soru
24,610,203 cevap
364,045 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın