0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Geçenlerde olan olay baba önce kızını asıyor sonra kendini anne ortada kalakaliyor

Anne daha önce mahkemeye başvurmuş kızımın babasıyla görüşmesini istemiyorum diye hakim şöyle bı bakmış sen Suriyeli misin demiş aşağılar bı şekilde kadın evet demiş

Hakim neden görüşmesini istemiyorsun demişanne korkuyorum bı daha kızımı göremem diye

Hakim elini hadi ordan gibisinden sallamis hanim hanım hangi baba kızını alıkoyar demiş

Mahkeme bitmiş anneye telefon gelmiş kararda baba icra yoluyla kızıyla gorusecekmis

Kız bağıra çağıra gitmek istemediğini söylemiş

Babam beni korkutuyor korkunç şeyler söylüyor demiş el.mecbur vermişler babasına

Sonrası bizim haberlerden izledigimiz işte

O baba hapishaneden yeni çıkmış bı.baba

O hakim kime hak vereceğini düşünürken annenin Suriyeli oluşunu dikkate almis

Allah onun belasını versin aynı şekilde ölüm ona da nasip olsun devletimiz böyle adamlarla dolu bir yönetim içinde

Suriyeliler i ülkeye alırken hepsi kahraman ama korumaya gelince hepsi birer şeytan Allah belalarını versin

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Her insan aynı dehil iyiside var kötüsude yani Suriyeli diye böyle bir şey yapması hiç doğru değil 

Suriyeli insanlara böyle ön yargı ile bakmaları benim hiç hoşuma gitmiyor herşeyden önce onları da insan olduklarını unutuyorlar 
(4,034 puan) tarafından
Ferasetsiz insanlar karar verirse böyle olur adam direk Suriyeli olmasını konuşmuş ırkçı pislik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burda sadece olan bı annrye oldu ne Suriyeli ne başka bı ırk... Anne ya... Rabbim sabır versin... İşte biyle hakimler savxikar doktorla r öğretmenler kısacası okumuş cahiller yüzünden bir türlü ileri gidemiyo ruz... Böylelerinin okuması bile fazlalık.. Allah ıslah etsin. 
(4,034 puan) tarafından
Aynen öyle zekasiz insanlar pekala kitap bitirip okuyabilirler
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Türkiyede  yaşamadigim icin şükrediyorum bazen..
(4,034 puan) tarafından
Ben çok endişeliyim burda başına bişey gelmemesi lazım hemen sen ne yaptın da başına bu geldi acaba diye araştırırlar
(7,933 puan) tarafından
Ne kadar yanlis fikir insanlik dışi
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Duymamistim ve cok uzuldum 
(4,034 puan) tarafından
Neler oluyor hayatta ya çıkıp anlatmıştı anne ben de dertlenecegimi bile bile dinledim kaç gündür aklimda
(5,435 puan) tarafından
Ah cnm insani cok etkiliyor böle seyler bi baba evladini nasil asar :(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 695 göst.
2 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 2,638 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 246 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 934 göst.

Kategoriler

1,493,601 soru

24,403,063 cevap

350,295 kullanıcı

...