0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 8aylık oldu yürüteç vermişti eltim kendi çocuklarınınkini bi deniyim dedim boyu ayarlananlardan en yüksek bile bizim oğlana olmadı bacakları bükük gibi oldu yerde yani öyle olması mı gerekiyo anlamadım. Ayakları üzerinde dikilince kendini öne doğru attı içinden düşecek diye çıkardım kullanmıcam. Gerçi okuduğuma göre zararlıymış kullanmak da istemiyodum ama bi denemek istedim sadece olmadı. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,767 puan) tarafından

Valla bana göre faydası var ki ben faydasını gördüm cnm 

tarafından
Erkek çocuk ya yumurtalıklarına bişey olur diye korkuyorum yoksa annem bize hep kullanmış
(3,767 puan) tarafından
Onu bir doktora sorsak daha iyi olur ama canısı zaten uzun ca zaman binmiyorl oyzdn sanmiorm zararı olacgna
tarafından
Ayın 25 inde kontrol var bi sorarım canım
(3,767 puan) tarafından
Aynen kuzum daha iyi olur ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Binebilir aslında  öyle durur ztn içinde kendini kaldırıp yuucek yavas yavaş .bı zararını görmedim 
tarafından
Kız dikilince öne atıyo kendini poposu çıkacak nerdeyse içinden
tarafından
Boyunu alcaltin birazaha çıkmaz o kadr ya onu vardır illa yurutecin çıkamaz yani
tarafından
Alçaltırsam tamamen çıkar şimdi bile atmaya çalışıyo kendini çok hareketli
0 oy
tarafından
Zararlı zaten kullanma boşver ben kullanmadım hiç. Yürümesini de geciktirir 
tarafından
Ben de öyle okudum bi kaç makalede
(3,767 puan) tarafından
Yoo ne alaka canısı aksina benim kızn yürümesini sağladı destekledi
(7,725 puan) tarafından
Ablamın kızı 11 aylık olmadan yürüdü geciktirmesi bence yanlış
0 oy
tarafından
Öyle zaten. Yürütec dengesini saglamasi icin. Düserken tutunmasi icin olan bir arac. Biraz bükük olmasi lazim. Ayaga kalkicak o sekilde
tarafından
Tamam o zaman sıkıntı yok ama kalkınca poposu dışarı çıkacak nerdeyse kendini öne atıyo sürekli
tarafından
Boyu uzun ozmn
tarafından
En son altı aylık ölçüldü ayın 25 inde kontrol var bilmiyorum tam boyunu belki de yürüteç küçüktür
tarafından
Olabilir. Bende kızımı koyuyorum 7 ayligiz. Biraz bükülüyor bacaklari .
tarafından
Olabilir canım
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Ben de çok hevesiyliydim yürüteçe bindirmeye ama doktorum kesinlike önermedi erkek bebek diye 
tarafından
Öyle mi ben de sorucam ayın 25 inde kontrol var zaten bugün de beş dakika falan durdu maması soğuyana kadar
(4,854 puan) tarafından
Bizim doktor onu bile önermedi 2 dk lığına bile tavsiye etmiyoruz dedi
Sor öğren tabi cnm tavsiye etmez zaten aslında iyi olur oyalanmalari için ama zararlı olunca insan korkuyor
tarafından
Aa öyle mi o zaman hiç koymiyim doktora gidene kadar
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Hiç bir doktor onermiyor zaten canım hele ki erkekse ben kızımı bile hiç koymadım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,070 göst.
31 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bahar sefa 1998 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 1,853 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Melisyldrm (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.

409,537 soru

12,310,074 cevap

38,674 kullanıcı

Kategoriler