0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından
Arkadaşlar az önce bir post hortlamış sanırım beni de alakadar eden bir durumla ilgili olunca bende yorum yazdım ve şuan da özel mesaj olarak dünyanın hakaretini yiyorum. Ki o yorumun altına da linç yedim :) şöyleki bebeğim küvezde 1 ayı geçkindir. Bilmediğim bir memlekette eşim olmadan bir otel odasında hayatta kalmaya çalışıyorum. Beni ilgilendiren bir başlık görünce aha benim durumumda biri var diye heyecan yapıp yorum yaptım. Evet tarihe bakmamak benim hatam ama bu kadar hakaret edecek bir şey yok zannımca. Siz bilir misiniz bebeğinizin elleri kolları iğne izinden mosmor olmuş 5 dakika görebilmek için 1 buçuk saat yol gitmeyi 5 dakika daha fazla görebilmek için o doktorlara ayağınıza paspas olayım biraz daha kalayım demeyi siz bilir misiniz her telefonda bebeğim öldü mü acaba diye telefonu açmayı hastaneden telefon gelince elinizib ayağınızın titremesini? Ama bu dönemde beni ancak benim gibi bebeğinden uzak birisi anlar. O yüzden yorum yaptım. Bebeği yanında yediği önünde yemediği mabadında olan hanımefendiler lütfen. İnsanlara hakaret ederek duyarlı insan olmazsınız. 

15 Cevaplar

+2 oy
(16,676 puan) tarafından

Özelden hakaret eden her kim ise özelden admine isim verin ve kendisine cevap bile vermeyi  engellenir hakaret eden kişi. 

Kim olursa olsun özelden hakaret etme hakkına sahip değildir 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onu sen degil.o pistu hortlatan düşünsun boş ver milet kavga etmeye yer ariyor valla
(613 puan) tarafından
Yani napayım şimdi. Ben avukatım uğraşayım mı? Dava mı açayım? Akıllanacaklarını bilsem yaparım da...
tarafından
HAHAHA KIZ NE AVUKATI SENDE BI SOV OZELI KAPAT YETER :-D
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Ne oldu cnm burdakileri takma çoğu yorum yapmak için yapıyor 
0 oy
tarafından
Ay okurken çok üzüldüm canım benim. İnşallah bir an önce bebeğine kavuşursun 
(613 puan) tarafından
Amin canım.. Allah evlatla sınav etmesin kimseyi
0 oy
(877 puan) tarafından
Noldu kizzz niye sinirlendin canım
(613 puan) tarafından
Geçen sene bir hanım erken doğum yapmış Allah rahmet eylesin bebeği vefat etmiş. Bende benim durumumda biri görünce yorum yaptım hakaret yiyorum şuan.  Sinir değil de çok üzüldüm
(877 puan) tarafından
Niye ki canim ne var bunda aaa ne kadar sacamaladilar sen acisini hatirlattin diyemi kızıyorlar
(613 puan) tarafından
Zannediyorum hanımefendi uygulamayı silmiş
0 oy
tarafından

Seni verene Kurban olurum ya..

Gözlerimi yasarttin gece gece..

Canım benim

Yüreğimle okudum inan yazını :(

Sen bakma millete.

Yüzyüze gelse 2 cümle değil adını söylerken saçmalar,

Burda atıp tutar..

(613 puan) tarafından
Bilerek yapsam anlarım. Ben bir heyecanla yazdım hem ona hem kendime ilaç olmak için
0 oy
(4,895 puan) tarafından
Ahh bi an kendimi  yerine koydum. Bi bebegimle hastanede yattık diğerini eve gönderdik ikizlerdi.  Bi Allah birde yaşayan bilir o acıyı. Ağzı olan konuşuyor ama boş konuşuyorlar o yüzden boşver canm sen de
0 oy
tarafından
Konu ne kuzum noldu 
(613 puan) tarafından
Geçen sene bir hanım erken doğum yapmış Allah rahmet eylesin bebeği vefat etmiş. Bende benim durumumda biri görünce yorum yaptım hakaret yiyorum şuan.
tarafından
Hangi post o kuzum bide neden hakaret ediyor ki ne var bunda millet iyice çıldırdı he
(11,234 puan) tarafından
Niye hakaret yiyorsun inan anlamış değilim
(613 puan) tarafından
O kişinin acısını deşmişim. Ben zaten acılı bir anneyim neden birisinin yarasını deşeyim
0 oy
(101 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah
0 oy
(7,933 puan) tarafından
30 haftalık doğum yaptığını yazan kişi misin? Senin ne suçun var ki ? 
(613 puan) tarafından
Aynen benim. Bilmiyorum yani 1.ben hortlatmadım postu hoş o hortlatan kişi her kimse onunda hakareti hakettiğini düşünmüyorum. Ona da yazık o da bilmeden yapmıştır. Ben anlattığım gibi kendim gibi birisi sandım. Çünkü bu dönemde kucağında bebeği olan birisi pek anlamıyor anlasa bile bu küvez hastalıklarını bilmiyor illaki...
0 oy
tarafından
Canım benim Rabbim bebeğine şifa versin inşallah üzme kendini dua et onun için ❤️ kimseyi de takma kötü söz kötü düşünceli insanlardan çıkar öyle insanlar için üzülmeye değer mi.. 
0 oy
(437 puan) tarafından
Allah evladını sana bağışlasın canm inşallah
0 oy
tarafından
Sen boyle anlatinca kuzum geldi aklima. 16 gün y.bakimda kaldi. 2 saatlik yol gittim haftada 1 kez gorme sansim vardi. Aglayarak gidip aglayarak evime geldigim gunler geldi aklima cok kötü oldum. Seni cok ii anliyorum :'(
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun  canım rabbim şafi ismiyle şifasını verir inşallah. Çok zor beklemek cidden ama inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Ne yazık ki öyle hakaret etmek için yer arayan insanlar burda var. Öylelerini umursamayacaksın canım. Ne hakla özelden hakaret edebiliyorlar sende admine mesaj atıp durumu bildir istersen canım
0 oy
tarafından

Özelden ne diyorlar çok merak ediyorum kimene eski post hortladıysa hastamısınız ya.? 

(613 puan) tarafından
Hanımefendinin yarasını deşmişim.. Tabii ki çok çok üzüldüm. Bilmeden yaptım ama. Bir de neden bilerek yapayım. Benim evladımın yaşayacağı ne malum. Bak 1 ayı geçti
tarafından
Boşver güzelim hiç gocunma insan kılıgındakilere

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 448 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,174 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,422 soru

23,693,444 cevap

311,135 kullanıcı

...