36 haftalık hamileyim eşim için ne fedakarlık yaptım saçımı süpürge ettim diyebilirim eşimi çok sevdim ne yazıkki eşim beni sevmediğini beni düzelten biri olsun diye evlenmiş eşimin kötü alışkanlığı var ben yinede elinden tuttum oğlum için ama esim arkamdan neler yapıyormuş aldattı affettim alkol içti affettim uyuşturu kullandı bırakcam dedi ona güvendim ve oğlum sayesinde herşeyi öğrendim telefondan facebook açık gördüm bütün mesajlara baktım ne göreyim görmez ölseydim eski sevgilisi eşimle otelde buluşma ayarlamaya çalışmışlar ama imkan bulamamislar
bu mesajlar 2019 ait geçen sene 3 yaşında oğlum için kiz acıyorum yazmış eşim onu seviyor hala belli kız fotoğraf atmış memelerini yerim yazmış otel ayarlamaya çalışmışlar ama yapmadık öyle birşey yok diyor bana
Allah bildiği gibi yapsın ikisinide bende o karnındaki bebeğe çok üzüldüm şu anda ailenin yanına git kabul ederlerse boşan pislikten
Ne diyeceğimi bilemedim hiçbir kadın aldatilmayı haketmiyor
Unutamadıysa senin hayatını ne diye mafetti ki *** yiyesice
Ben boyle seylerde yorum yapmak istemiyorm. Korkuyorum büyük konuşmaktan.
Bişey söyleyim mi ikiside gerizekalı bunlardan bir şey olmaz zaten kendi kendilerini yok ederler kılını kıpırdatma ikiside çöp
1,507,970 soru
24,613,321 cevap
364,200 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın