0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebegim sarişin erkek ve çok beyaz tenli hergun duzenli parka gotururum aptamil ve anne sütü aliyor damlasini duzenli veriyorum neden bu kadar beyazki saclari sari 3 ay 20 gunluk

10 Cevaplar

0 oy
(415 puan) tarafından
Genetik olabilir mi?
tarafından
Bende sarişindim annem dedi ama yuzunde kirmizilik olmuyo sadece aglaynca kizaryo bide sicakta kalinca
(415 puan) tarafından
Sarışın insanların kaderi güneşte kızarmak, ağlayınca sinirlenince kızarmak bu büyüse de ayni kalıyor
tarafından
Valla sorma bende oyleym
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de 8 ay 10 günlük sarışın beyaz tenli bir yeri çıkarmaya korkuyorum çocuğu ne zaman dışarıya çıksak akşamına hastalanıyor resmen nazar değiyor çocuğuma
tarafından
Ya bilmiyorum annem diyoki hiç kan yok bu bebekte
tarafından
Hayır canım genetik de olabilir Mesela ben de çok beyaz tenliyim dir eşim esmer ama bebek Bana çekmiş demek ki kansızlıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum o zaman her beyaz tenli insan kansızmı oluyor yani çok saçma düşünüyor Annen
tarafından
Bakalm insallah haklisindir
0 oy
(627 puan) tarafından
Kız keşke benim oğluşum öyle olsa daha doğmadı :)
tarafından
Annem hic kan yok diyor
(627 puan) tarafından
inşallah düzelir belki annen doğruyu söylüyor bir hastahaneye götürüp baktirsan mi  ama ben seviyorum pamuk gibi bebişleri bana dua et  benimde pamuk gibi olsun
tarafından
Insallah olur pamuk gibi:)
0 oy
tarafından
Demekki beyaz tenli canım ne güzel pambık gibi oğlun var :D 
tarafından
Evt hemşiremizde pamuk diye seviyo ama annem kan yok diyor
tarafından
Kansızlıkla beyaz ten ayırtedilir canim dudakları gözleri nasıl soluk mu
tarafından
Dudaklari pembe gozleri biraz soluk
tarafından
Eğer kansız olsaydi hemşireniz de farkederdi canim
0 oy
(4,036 puan) tarafından
Kan değerlerine baktır içinde şüphe varsa ama benim bı eniştem var aynı tarif ettiğin gibi. Onların ailede genetik
tarafından
Baktircam canm 4 aylik asisinda
0 oy
tarafından
Bnmkide bembeyz sarisn  masallh tombik oglum
0 oy
tarafından
Kanla alakası yok genetik veya ten rengş odur 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Kan değerleri normalse genetiktir, benim eşim de bebekken öyleymiş sapsarıymış hatta beyazlıktan böyle damarları görünüyormuş, şimdi öyle değil kumral. Yni sizin bebekliğiniz beyazsa size benzemiş olabilir 
0 oy
(90 puan) tarafından
Benim dayimin torunuda oyleydi. Teni cok beyaz ama saclari turuncu. Cokta yakiwikli cocuk oldu buyuyunce. Sorun olan bir sey diyil korkma. Ama yinede doktorunada soyle
0 oy
(14,809 puan) tarafından

Görümcem öyle  bembeyaz Güneşte kızarıyor  bebekkende aynıymış değişmemiş :)

İlgili bir soru bulunamadı

413,672 soru

12,452,626 cevap

46,374 kullanıcı

Kategoriler

...