Kızlar zuhal topalın sunduğu gelin kaynana programını izliyor musunuz kaynanalar beni benden alıyor =)
Parcalayasim geliyor yeminle hepsini. Bana yapsalar kalkın defolun lan burdan diye kovarım. Arkalarından da ayakkabilarini montlarını firlatirim ohhh en iyisi :D
Şu anki bilmiş kayanna beni sinir etti oğlu da ayrı bir sinir etti yok annesinin yemekleri daha gizlemiş yok anneciymis ayrı eve çıkmamış ne saçmalık aile olduysa imkanın da varsa ayrı evde oturmak gerekir hele ki eşin eşinyorsa Allah böyle anneye düşkün kocalara akıl versin kusura bakmayın kızlar ama bunlar yüzünden gencecik kızlar mutsuz hayat sürüyor Afedersiniz eşinizle ilişki yaşamak isterseniz birlikte hep bir baskı altında olmak gereksiz yani
Izliyorum iki haftadir dikkatimi cekiyo gecenki mercekli bu haftaki tuylu tahtali :D keske kafada eksik tahtalarina da cozum bulabilseymis :D
Kaynanalar sanki çok mükemmel bi gelinlik yapmışlarda öyle gelin istiyorlar sinir ediyorlar gerçekten
Kaynanam a kötü örnek olur DİE izlemiyorum:-) :-)
Ben yemekteyize bakıyorum da reklam arasında zuhali izliyorum felaket o kaynanalar ya daha tabağı görmeden eleştirmeye başlıyor çok iticiler.
Aynen beni de. Ama eminim hiç biri gerckk hayatta öyle değil ekranda kaynana rolü yapıyorlar :))
Annem izliyo , hop oturup hop kalkiyo haksizlik yapanlara hele :))) bn izlemiyorm yaslı kokonalar evlerinde yiyomular sanki o yemekleri okdr laf ediyolar sanki sinir oluyorm yemekteyizi izleyeblrsem izliyorm ama hc dikkatmi cekmiyo yaptiigi yemekler :)
Puan vermemeleri öldürüyo beni sinir oluyom izledigim her hafta pazartesi gunu yarisan kazaniyo
Hiç kaçırmadan izliyorum eşimde müptelası oldu eve gelince oda bakıyor benimle çok eğleniyoruz bubhafta bide özel kaynanayim diyen biri var beni benden aldı özelimde özelim başka bişey yok :D
1,491,546 soru
24,372,747 cevap
348,142 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın