0 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde (671 puan) tarafından

Bebeğimde bel açıklığı çıktı doktrm baktı görmüyorum ama üniversiteye gondrcm yarın dedi oda baksın dedi o doktr gorurse bebeğimi alacaklar miş ben hareketlrni bile hissediyorum artık nasıl kiyacklr içim yanıyor kendimi aglamktan alamıyorum :'(

22 Cevaplar

0 oy
(1,126 puan) tarafından
Sen onay vermezsen  alınmaz. Ve aldırma derim. Söylet düşün.. Sağlıklı bebeği olan birinin bebeğinin engelli olmayacağının garantisi var mi ? Sen çocuk.engelli doğacak diye aldirirsin. Sonra bidaha hamile kalırsınız sağlıklı bebegin olur bi kaza gecirirsiniz ve belden aşağısı tutmaz. Hepimiz Allahın elindeyiz. Kıyma ona..
-Reklam-
0 oy
(181 puan) tarafından
Canım ben bizzat yaşadım hamile olduğumu bilmeden radyasyon aldım düşün 3 qun evden çıkmadım kimse yanıma gelmedi gebelere 1 hafta yaklasmadim kendi evladimdan bile 1 hafta ayrı kaldım radyasyon yaydigin için meğer o dönemde bizzat ben hamilemiymisim :( hamile oldu duydum doktor acil gebelik sonlandir dedi organlari gelişmez dedi bebek zaten düşer dedi 3 farklı doktora qittim İzmir gibi büyük şehirde üç doktorda bana bebeği aldır vücudu yarimdir dedi ama ben dedim kendi düşerse Allah'ın emri ama.ben kalbi atan canlıyı aldırmam ne gelirse Allah'tan dedim eşimde aldırma taraftarı değildi vardır Allah'ın bı hikmeti dedi aldırmadım tam o dönemde korona çıktı hastaneye gitmeyi kestim ne gelirse Allah'tan dedim bekledim ve çok şükür şuan 30 haftalık hamileyim evladimda sapasağlam Allah'a teslim ol o herşeyin en hayırlısını verir inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 452 göst.
+1 oy
3 cevap 150 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mino (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ukonetsret (4,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,567 puan) tarafından soruldu