0 oy
786 göst.
Diğer kategorisinde (671 puan) tarafından

Bebeğimde bel açıklığı çıktı doktrm baktı görmüyorum ama üniversiteye gondrcm yarın dedi oda baksın dedi o doktr gorurse bebeğimi alacaklar miş ben hareketlrni bile hissediyorum artık nasıl kiyacklr içim yanıyor kendimi aglamktan alamıyorum :'(

22 Cevaplar

+1 oy
(28,789 puan) tarafından

Sakın aldırma sakın dogsun bak aman aldırma müsade etme kurban olayim

Engelli diye kıymasınlar o yavruya :( bak benim eltimin kizi aldırdı aynı hastaliktan suan bin pisman. 

Aldirma Rabbim derdi verdi ise dermanida verir

O daha su gibi belki mucize olur iylesir sakin ama sakin musade etme doğ buyut :((

tarafından
++++++++
(28,789 puan) tarafından
Yapmasin ya aldirmasin her doktorun sozune kanmayin ya yapmayın sabi daha o
:(((((
-Reklam-
+1 oy
(25,224 puan) tarafından
Sen izin vermediğin sürece kim nasıl alıcakmış bebeği acaba. Allah şifa versin inşallah o günaha girme 
0 oy
tarafından
Üzülme cnm rabbim büyük inşallah yanilmistir doktor bel açıklığı derken o noluyor 
tarafından
Çevremde iki kişiye bebekleriniz hasta yok soyke yok böyle denildi gün geldi dogurdular maşallah ikiside saglikliydi yanılma oluyor ama lütfen aldırma kıyma yavruna rabbim büyük bundada vardır bir hikmeti elbet sabret .
0 oy
tarafından
Niye alacaklar yani alınması gerektiği için mi yoksa bile isteye kurtajmi bence iyice araştırın hasta denilen bebekler sağlıkli doğup geliyor
0 oy
(178 puan) tarafından
Kaç haftada yapılıyor zeka testi ilk defa duydum. Bol bol dua et Allahım tez zamada şifa versin inşallah. Aldırmak istemezsen de mecbur mu
0 oy
(7,626 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun ama lütfen yavrunun katili olmasın doktorlar izin verme eğer senin hayat tehliken yoksa bırak doğsun günahsız meleğin
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Sen istemezsen kimse zorla alamaz canim. Ağlama dua et. Bu testlerin kesinligi yok. Ama olsa bile Rabbimin verdiği herseye kabuluz. 
0 oy
tarafından
Kıyamam "(( inşallah yanılmıştır doktor inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz 
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Rabbimn dedigi olur cnm uzulme
0 oy
(352 puan) tarafından
Kardeşim yengemin ablası benim de çok sebdiğim bi abla hamileydi doktor engelli iki kolu da yok demişti bebeğine zeka geriliği vs de var demiş kaynanası kocası o kadar baskı yaptılar ki aldır aldır diye o nolursa olsun Rabbimden dedi aldırmadı şuan o kız çocugu 11 yaşında ve inan bana nur topu gibi dünya güzeli. Doktorlar bazen göremiyebiliyo artı Allah da bazen kulunu sınar acaba nasıl davranacak emrime razı olucak mı diye ki onu da geçelim senin sağlığına zararı olmadıgı sürece aldrman çok günah hangimiz bir sinek yaratabiliyoruz Allah dağına göre kar verir sakın dert etme sadaka ver bebeğin adına Allahın izniyle nur topu gibi kucagına alırsın İnşaAllah az sadaka çok belayı def eder buyuruyor peygamberimiz 
0 oy
(1,764 puan) tarafından
O Allahın sana bi hediyesi senin imtihanin canm ne olursa olsun aldırma ben hamileyken tarama testlerinin hiç birini yaptrmadim dedim ne şekilde olursa olsun asla kıymam o cana ben katil vicdansız değilim eşim dedi eğer öyle bisey olursa aldıririz oyle dedi diye nasl ağlamştm sakn yapma doktorlar ne derse desin kiyma o cana
0 oy
(1,764 puan) tarafından
0 oy
tarafından
9ay boyunca tanidim birine cocugun kiz dediler gitmedi doktor kalmadi detayli bile kiz dedi kafin bebegini istemedi dusurmeye çalıştı sonra 9ayda dogum yaoti bebek erkekti ama oldu kadin yoğun bakima dustu bi kac gun kendine gekemedi zor dogum gecirdi sonra bin pişman oldu yani demek istedim Allah ol derse olur Allahtan umud kesilmez onu soyleyen doktor 100 100garnati verebilirmi cocugun öyle olduna yok bakarsin sapsağlam cocuk doğurursun Allahtan hic bir zaman umudu kesme artik onun kalbi atıyor eli ayagi oluştu yani senin annesi oldunu biliyor duyuyor kiyma sakin kiyma bisey olcaksa olmasin Insallah ama olcaksa doğur sonra olsun ama ondan once kimsenin sozuna girib kiyma yarin cok pisman olursun cok.....
0 oy
tarafından
Aldırma canım yavrunu hissediyormussun bide yazık küçücük o melek canm günah yapma rabbim sana onu öyle vermiş oda senin imtahanin yaptirma kiyma
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Bebeğimi alacaklarmis derken? Sanki zorla alacaklarmis gibi söylüyosunuz
0 oy
(518 puan) tarafından
Uçlu tarama testinde benim bebeğinde de bel açıklığı omurgada açıklık riski yüksek dedi bebeğim doğdu 9 aylık oldu sapasağlam hatta şimdiden tutunup kalkmaya başladı bile maşallah Allahın izni ile senin bebegin de sapa sağlam doğar inşallah 
0 oy
(396 puan) tarafından
Kimse o bebeği zorla alamaz ancak anne ve baba izniyle alınır bu testlerin hiçbir kesinliği yok öyle bile olsa çok büyük günah sn şimdi bunu sakat diye aldırırsın yarın bi gün sağlıklı olan çocuğunun başına daha büyük bi felaket gelir onu da kesip oldurebilecek misin çok iyi düşün rabbimin hikmetinden sual olmaz
0 oy
(671 puan) tarafından
Doğsa bir yıl bile yaşamazmis ben yavrumu neden aldrym Allah için öle bı yazmissnz ki sanki aldrcm çocuğu doktra dedim bn kabul etmem böyle birşeyi diye zatn dogdktn sonra yasamycgni söyledi ve ekledi dogurtup alcklrini söyledi kürtaj olck evre çoktn geçti bn ztn gidip yavruma kiycm demedm doktrm dedi buuu
0 oy
(97 puan) tarafından
Benim bebeğime de down sendromu riski olabilir dedi doktor 2li taramam çok iyi çıkmıştı 3lü tarama az riskli çıktı başka hastaneye yönlendirdi ama ben naptım biliyo musun gitsem uzulucem ağlıcam ben bu çocuğu her türlü down sendromluda olsa doğurucam dedim ve hiçbir yere gitmedim evladıma kıymadım her türlü bakarım ben ona dedim ve doğurdum çokşükür ki sağlıklı doğdu şuan 9 aylık ve iyikide o doktoru dinlememişim şuan nekadar üzgün olduğunu anlayabiliyorum ama nolur kıyma o cana izin verme ne olursa olsun yavruna sonuna kadar sahip çık 
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Benm bebegime de zihinsel engelli kemik yapısı bozuk sakat doğacak dedi doktor hiç bşyi yok maşallah çok sağlıklı ben 1hafta boyunca psiklojim bozk gezdm doğuma girerken de ne olursa olsun evladım bakarım diye dogurdum allah iyi düşünürsen iyi şeylerle karsılastırıyo bol bol süt süt ürünleri ye sgra olan ortamdan uzak dur iciyosan bırak sıgranın çok büyük zararı var her Denilene kulak verme ben bir degl 3doktora gittm hepsi sakat engelli demişti 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 452 göst.
+1 oy
3 cevap 149 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mino (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ukonetsret (4,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,567 puan) tarafından soruldu