0 oy
626 göst.
Diğer kategorisinde (2,840 puan) tarafından

benim evim zemin ustu 1.kat diye geciyo kizlar 

hergun hergunn mangal yakiyolar tam camimin altinda biktim usandim mangal yakmasalar semaver yakiyolar butun is duman evin icine giriyo onu gectim 6 aydir bu evdeyim benim buyuk oglan bahcede oynuyo bikere demediler al tadina bak yapamadigimizdan degil esim tir soforu gittiginde kolay kolay gelemiyo eve geldigindede hep uyuyo sosyal hayatimiz 0 yani
ben emzikliyim insan 1 tane en azindan vermezmi sol gogsum suan tas gibi ondanmidir nedir bilmiyom kendimi gectim yazik gunah ben ne yaparsam yapayim alt ust karsi komsuma hep yollarim bunlardaki zihniyet nasil anlamadim gitti neyseki tasinip kurtulcam burdan

7 Cevaplar

0 oy
(2,858 puan) tarafından
Rabbim komsununda hayırlısını versin !!!
(2,840 puan) tarafından
aminn canim valla ben ne yaparsam yapiyim kokar diye 3 kapiyada veriyom kendime degilde oglan cocugu bu ona bitane ver gonlu olsun eve geliyo anne niye biz mangal yakmiyoz diyo babam yaksin diyo hep bu hafta bu hafta diyip gecistiriyom ama esimde kolay kolay eve gelemiyo gelsede cok yorgun oluyo disardan soylediginde ayni tadi vermiyo
(2,858 puan) tarafından
Ay nasıl insanlar var kuzum ya artık milletin kalbi taşlaşmış iyice alt tarafı et insan biraz düşünceli olmalı yani
(2,840 puan) tarafından
kiz bunlar cokk fena sorma
(2,858 puan) tarafından
Salla gitsin cnm Allah bilsin yukarıda terbiyesiz görgüsüzler
-Reklam-
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Polise yada yönetime şikayet et canım.. sonuçta herkese gider kokusu..
(2,840 puan) tarafından
yonetim yapan zaten o aidat veriyomu ona bakar
0 oy
tarafından
Ah kuzum ah atalar boşuna dememiş ev alma komşu al diye.. komşular hiç ya ne insanı düşünüyor ne kul hakkıni... Biri gece oturur vir bir, biri gündüz sabah in köründe vır vır
(2,840 puan) tarafından
sorma kuzum valla bezdim ya
0 oy
(51,620 puan) tarafından
oy canim benim ya soylesene kuzum duman geliyor yakmayın diye
(2,840 puan) tarafından
elosummm ya az dedi heralde is bende is cikariyim demistir askim benim ya ❤
(51,620 puan) tarafından
☺️ valla sorma camlardan dışarısı gozukmuyodu onada ayri kovaya su koydum banyoda oyle oynamiyo sanki gölün icine oturmus gibi su dokuyo en sonunda masrapayla aldı döktü odanin ortasina ☺️☺️☺️ sonradanda gelmis anne öjür diyo ☺️♥️ kis porfil resmin cok guzel yerim ben kuzumu♥️❤️
(2,840 puan) tarafından
onun öjurunu yerim ben kurban olurum verene ❤❤
o da benim saskin ordegim anlik cektim baktigi gibi :)))
(51,620 puan) tarafından
bende elimde tel surekli resim video cekiyorum ☺️☺️
(2,840 puan) tarafından
ani kaliyo kiz bize napalim cekmiyekmi :)))
0 oy
tarafından
Sonradan görme vallaha insanlar hayret verici nasil.icine sinerek.yiyorlar anlamis degilim bogazlarindan nasil.geciyor bidahaki yapmalarinda.et versen sanada mi yapsalar göğsün  şişmiş ya bilemedim:(
(2,840 puan) tarafından
kiz bende istesem yakarim ama ben yakinca sikayet ediyolar 1kez yaktim oglana yapiyim diye yoneticiyle bir oluyolar kiyameti kopariyolar esim yok diye eziyolar esimde sinirli anlatamiyorum bu durumu
tarafından
Terbiyesiz utanmazzzz
(2,840 puan) tarafından
kiz tum apartman cumbur cemaaat kapida oturup yapiyolar demiyolar sende gek cay ic iki muhabbet edelim diye bin pismanim burayi nerden bulduysam allahdan cikcam burdan
tarafından
Iyi canim  cikacaksan kurtulursun
(2,840 puan) tarafından
ayin 30una tasima gunu aldik esime diyom bosver bu hafta tasiyalim bi an once kurtulalim
0 oy
(3,249 puan) tarafından
Ya kıyamam canım bi tavuk al en kötüsü tost makinasında kızart canım nefsin korelir aman hicde takma boselver udusncesizlerdir 
(2,840 puan) tarafından
kofte yaptim dedin belki cocugun istegini gideririm diye bu seferde benin gogsum sisti allah islah etsin bunlari

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 418 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Zeynosun annesi (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 928 göst.
0 oy
6 cevap 309 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,076 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...