Arkadaşlar rabb'im nasip ederse 1 eylülde atanacagim. Eşimle anlaşamıyoruz kendi ailesinin yanına gitmek istiyor ilerde... Ben ise istemiyorum eşim henüz 6 aylık evli iken güvenimi sarstı güvenim yok, 1 ay sonra görümcem başımda idi o sürede o var diye özel zaman ayirmadi, herkes kazandı sen kazanmadn diyordu, burun ameliyatı oldum onda bile kendi ücretli öğretmenlik yaptığım maaştan yaptm, Hep minnet etti düğün masrafı, herseyi ben aldım diye. Masraf olmasın diye çok şeyde almadım. Evde şiddet yok ama çok üzdü güvenim kırdı. Başkasınin pisliğini yakalamak için 2 çocuk anasi ile sevgili rolü oynamış güya... Bunları öğrenince ben ele güne muhtaç olmamak için çalıştım çok agladm şimdi ise atanirsan ortak hesaba para atalm diyo tamam dedim 2000 atarım dedim ailem şimdi zorda aileme de yardım etmek istiyorum bana 1 yıl dan başka kabul etmem diyo:(( memleketime gitmeyeceksem bu şartların yerine gelecek diyo. Ama bana da minnet ediyor :(( 5 gün önce evlilik yıl dönümünde 1 çiçek dahi almadı öylesine bugün söyleyince moralimiz bozuk, tartışma var bilmem söyle böyle dedi. Güya herseyi telafi edecem diyen kişi çiçek senin için çok mu önemli çok mu gerekli diyo.. Eşim eskisi gibi değil ona göre ise o haklı. Her şeyde kavgaliyiz diyo ama çocuk da istiyor nasıl iş ise. Şimdi ne yapayım kızlar atama olursa kavgamız büyüyecek boşanma kadar gider. Öyle biseyle karşı karşıya gelirsek ne yapmalıyım. Çok Cimri çok hesapci :(( ortak hesaba 2000 TL at seneye ailene verdiğini de ver diyo ne yapacam