0 oy
703 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Taşınalı 1 ay bile olmadı üç kere kapına geldi ilkinde akşam 11 de çok ses olmuş ki o ses yan binadan geliyor bitişik olduğumuz için ve gece 3 e kadar devam etmis bende o saatte kızımı emzirmeye kalktım o saate kadar benim çocuklarım oturmaz dedim eşim gececi gündüz uyuyor evde demeye getirdi benim iki tane çocuğum var gündüz eşi uyuyor diye gece de kendi uyuyor diye herhalde hiç oynayıp gulmucekler ki eşimle ben asla zıplamalarına belli bir saatten sonra kovalambac oynamalarına izin vermiyoruz. Gündüz 1 de süpürge tutmaya çekinir oldum gelecek kapima diye oğlum astım kızım yerden ne bulursa yiyor gece zaten asla çamaşır makinası çalıştırmam az önce yine çaldı kapıyı açmadım öksürmeye çekinir hale geldim

14 Cevaplar

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Gündüz temizlik yapmana da karışamaz canım kusura bakmasın da hatta gündüz abartı bir şekilde evi başına yikmadigin sürece hiç karışamaz akşam 9-10 olur gürültü yaparsın o zaman şikayet edebilir ancak ona bizim üst kattaki gibi bı komşu lazım evi başına yıkacak 3cocuk var biri dursa biri durmuyor ama hiç şikayet etmiyoruz 
tarafından
Benimde yukarıda ki gece 1 de süpürge tuttuğunu bilirim onunda üç çocuğu var bir kere gitmedim kapısına evi zaten temizlemek zorundayım her gün çocuklarım alerjik çocuk sabah 10 da kapımda ne işi varsa
(7,436 puan) tarafından
Gelirse tersle canım apartman da yaşamayı bilmiyirsa ya en üstte otursun yada müstakil evde
tarafından
İlk kez apartman da oturuyormuş bu zamana kadar hep müstakil de oturmuş ben yukarıda ki ablaya hiç gitmedim hatta o bana çok ses geliyordur bazen canım der olsun abla çocuk onlarr bende de var anlıyorum seni derim
(7,436 puan) tarafından
Vala böyle anlayışsız insanalri almayacaklar apartmana ya
-Reklam-
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Bizim üst kattaki evi başımıza yıkıyor :) baba oğul evde top oynuyorlar çocuk sonuçta gelişimi için oda gerekli diye hiç sesimizi çıkarmıyoruz.. sizde savunun kendinizi öyle şey olur mu çocuk bu yani illaki zıplayacak oynayacak dur desen bile 2 saniye sürüyor geri kaldığı yerden devam ediyor.. Çok anlayissiz insanlarmış allah akıl fikir versin 
0 oy
(7,158 puan) tarafından
Kıza tersle gitsin yüz verme çocuk bu yani koşarsa oynarda  süpürke içinde cok geç bi saat zaten rahatsız olması imkansız 
tarafından
Şikayete geliyor çocukları da geliyor benim oyuncak odasının altını üstüne getiriyorlar o zaman kocası uyumuyor sanırım
(7,158 puan) tarafından
Değişimis  gercektenn
0 oy
tarafından
Canım acık acık soyle bakın o ses bızden gelmıyor ama ıkı cocugum var ben su saatten sonra kosmalarına bıke ızın vermıyorum ama gunduz vaktı evvımde supurge bıle acamıyoem rahatsız olcaksıb dıye. Eger boyle devam edecekse bende çıt sesınde dayanırım kapına. Saat gec olmadıgı surece gelme benım kapıma de kapat suratına kapıyı
tarafından
O da oğluna bağırıyor onun sesine öğrendim çocuğun sesini sabah 10 da ne işin var kapımda çocuklarım uyuyor onlar uyurken seni mi alayım evime
tarafından
Oturmaya mı gelmek ıstıyo. Yuz verme uyardıgındada saat gecse kusura bakma de degılse saat gec degıl bu saatte kapıma gelme ben uyuyotirm rahatsız etme benı de. Yuz verırsen horlama sesıne bıle cıkar yukarı:))
0 oy
(291 puan) tarafından

Sen bi apartmanı ayağı kaldırt de bu kadın sürekli beni rahatsız ediyor diye. Yırtın biraz bak nasıl fusuff fussuf oluyir :D

tarafından
Kız apartman da üç kişiyiz zaten bizden ne kadar ses çıkar anlamıyorum
(291 puan) tarafından
Sen biraz yırtık ol bak nasıl geri vites yapiyor
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla cocugun yaptıgı sese sesimi çıkarmam ama yetişkin rahatsız ediyorsa hayatta ağzımı kapatmam. Bizimde yan komşu üst alt heryerden cocuk gürültüsü. Hele yan komşunun cocukları gece yatak odası duvarına bizim öyle şeyler fırlatıyor ki uykundan sıçrarsın kadın çığlık kıyamet cocuklarına her zaman bağrıyo zaten. Belli Bi saatten sonra yapılan gürültüyü bende kaldıramam kapısına da giderim. Geçende msjda attım yan komşuya bunla ilgili zaten. Ama sen dikkat ediyormuşsun zaten açık açık söyle benden gelmiyo ses diye 
tarafından
Gündüz bile koşmayın diyorum çocuklarıma dur demekten bende sıkıldım
0 oy
tarafından
Ne insanlar varya. Bende üstte oturuyorum altımda ki kızın 2 tane benim 1 tane çocugum var ve sürekli sesleri geliyo inanki bir kere demedim ama ben evde terlikle geziyorum bana diyoki evde topuklumu giyiyorsun yok artık dedim ne alaka normal terlik giyiyorum. Diyo çok ses geliyo. Gardırobun kapagını kapatıyorum bazende kızım hızlı kapatıyo daha 1 yaşında açıp kapatıyo alttaki onu bile söylüyo bişeyi kapatıyosnz heralde çok ses geliyo. Yaaa inanmicaksın blenderin sesini bile söylüyo sesi geliyo diye . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
tarafından
Bundan önceki komşum çok kendini beğenmiş biriydi asla böyle gelmedi kapıma ona kurban olayım
0 oy
(164,050 puan) tarafından
Valla benzeri benim başima geldi karakolluk oldum deliyle deli olucan yoksa basin agrir
tarafından
Deliricem bende açmadım kapıyı uykumdan uyandırdı sabah 10 da sen uyaniksin diye ben neden uyanık olayım
0 oy
(112 puan) tarafından
Yani bence ses duymak istemiyosa gidip müstakil bi evde otursun apartmanda mutlaka ses olur bı daha gelirse susma bence ben evimde parmak ucuyla gezicek değilim bı daha bu yüzden gelmeyin de açık ve net 
0 oy
(520 puan) tarafından
benim alt katta dedeyle nene var benimde üç çocuk bazen diyorum dede çok ses yapıyorlar azcik sen sole çok ses geliyor diye dedeyle ne diyor çocuk onlar yapacak tabi bizde ses yapıyoruz ne yapalım şimdi karışma çocuklara dedim Allah razı olsun dikkat ediyorum ama ne desen çocuk olan evde ses oluyor nokta
0 oy
(17,717 puan) tarafından
Açıkca söyle madem bu kadar hassassın git müstakil evde yaşa de. Burası apartman dairesi ve sese de gürultüye de katlanıyoruz hepimiz de. Bunun için bir daha kapıma gelmeyin de.
0 oy
tarafından
Benim altında öyle 3 kere terledim bu sefer duvara vuruyor biz evde çocuk büyütüyoruz kukla degil seside edecek yıkacak dökecekte kimene 
0 oy
(191 puan) tarafından

Kız ayaklariniza yastık bağlayın ses hiç gitmesin. :DManyak mı ne kadın evde harekette mi etmiyeceksiniz cevabını ver canım bi daha ki gelişinde 

0 oy
(1,721 puan) tarafından
Ayıp ya neymiş o kadar da çocuk bu olr herşey 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 778 göst.
2 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 617 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,776 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 469 göst.
27 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bambam (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,665 soru

24,389,746 cevap

349,234 kullanıcı

...