0 oy
762 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar tarifem olmadığı için girmedim iki gündür haber vermek istedim merks eden arkadaşlar olmuş çok mutlu oldum fadime kaya bnim için post açmışsın cnm mutlu ettin bni ❤️ ve Kübra koç cnm bnim mesaj atmışsın çok teşekkür ederim burun kanamam için kadın doğuma gittim kızlar nefes alamadığım için tüm tahlilere bakıldı kan değerim çok düşük çıktı günde 2kere kullandığım halde ondan dedi doktorum ilacımı değiştirdi  muayenede baktık minnak oğluşum gayet iyi teyzeleri 30 haftalıgm kilosu şuan 1500 dedi ve inanırmısnçız şimdş kızlar gülücek sadece 1 kilo almışım 1 ayda :D ve son olarak bebişin tüm alışverişini yaptım ve bitirdim merak eden olursa fiyat karşılaştırma yada fikir için ayrı post açarım sizleri seviyorummmm ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

9 Cevaplar

0 oy
(3,465 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ooooohhhh birsürü şey halletmişsin kız ne güzel. Kilo da almamışsın yeme de yanında yat :)) hoşgeldin yoklugun hissediliyordu tatlım ❤❤
tarafından
Ohh valla hepiniz bnden önce doğurun tabi Bn yanlız kalayım :D
(3,465 puan) tarafından
Kız o hiç belli olmaz 42 haftaya doguranda var 35 tede seninki sabırsız çıkar belki :))
tarafından
Ben bilmem Kübra hastanene gelip sapıklık yaparım doğuratcak doktoru döverim doktora tükürük bile atarım sık tut içinde hahahahhahab şaka bir yana sağlıkla gelsinler cnm bnim bir gün herkes pırtlatıcak kaçınılmaz son :D
(3,465 puan) tarafından
Deli yaa güldürdün beni :)) aynen kimsenin içinde kalmıyor bu yavrudanlar ama hakkımızda hayırlısı olsun insaallah sağlıklı doğanlarda ;))
tarafından
Aminnnnnn inşallah canım benim :)
-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım allAhim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin canım benim hepimize inşallah sağlıkla doğurup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim mm ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,842 puan) tarafından

Kizz bebisinin sagligina cok sevindim de sen nasil olduda bu kadar bogaza cikolatalara filan 1 kilo aldinn şaşirttin beni senaaaa :D

tarafından
Kız inanırmısın 3 kere baktım tartıya Bn bile inanamadım nasıl oldu bu diye doktor da iyi bak isteyince oluyor diyor diyemedim çaba sarf etmedim hocam bana da açıkla bu nasıl oluyor diye hahhaha :D içimde bütün besinleri emcükleyen minik bir yavru var demekki oğluşum sömürüyor hahaha :D
(2,842 puan) tarafından
Ona yaramis tum cikilatalar :) yarasin paşayaaa
0 oy
(4,758 puan) tarafından
Hoş geldin canım benim iyi olmana sevindim tatlım 
(4,758 puan) tarafından
Rica ederim tatlım benim de dün sabah burnumdan kan geldi canım
tarafından
Hdi ya gittin mi cnm doktora bir baktırmak lazım doktor gebelikte olur önemli olan durmuyorsa ve sık sık oluyorsa önemlidir dedi baktırdın mı cnm inşallah birşey yoktur
(4,758 puan) tarafından
Inşallah yok bir şey canım ilk defa oldu zaten kuzum
tarafından
Tm cnm dikkatli takip et de sıklaşırsa yada kanayınca durmazsa mutlaka git ❤️❤️
(4,758 puan) tarafından
Tamam kuzum sağol teşekkür ederim tatlım
0 oy
(1,499 puan) tarafından
İşte aranan sena bulundu kız kaç gündür seni merak ediyorduk iyi maşallah az kilo almışsın iyi olduğuna da sevindim Allah iyilik sağlık versin canım
tarafından
Canımsın teşekkür ederim canım benim mutlu oldum bndb özledim valla sizi ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

İyi olduğun a sevindim cnm . Kan icinde kuru uzum ye siyahindan cekirdekli. Bol bol yesillik ye . Cok geçmiş olsun .. <3

tarafından
Çok teşekkür ederim canım dikkate alıcm tavsiyeni mutlaka yicem ❤️
0 oy
(1,380 puan) tarafından

Hamilelikte bende çok kansızlık yaşadım keçiboynuzu pekmezi tüket mutlaka geçmiş olsun cnm iyi kilolar bebise yarasın insallah:)

tarafından
Tm cnm bolca tüketicm çok teşekkür ederim inşallah :))
0 oy
(3,694 puan) tarafından

Ay valla seni burda gormeye cok alışmışım sena ya her postta senin yorumunu aradı gözüm<3<3<3 Gecmis olsun canim benim en iyisini yapmışsın  tosuncugun alışverişini  tamamlamakla<3<3

tarafından
Cnım bnim çok teşekkür ederim burdayım artık ayrı kaldık azıcık bnde valla sıkıldım o kdr alışmışım ki buraya sizlere  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canım haberim vardı senden. Dikkat et kendine 
tarafından
Sağol cnm bnim ederim ❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 392 göst.
0 oy
11 cevap 558 göst.
0 oy
5 cevap 384 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 759 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,063 puan) tarafından soruldu

413,843 soru

12,456,904 cevap

46,517 kullanıcı

Kategoriler

...