Kızlar benim kaynanam çok değişik bi insan sabahın köründe gelir eşimi öper koklar yatak odamıza artık alıştım bunlara dün esimin eski sevgilisi sozlenmis esimin adı hamit kaynanam dioki bana hamitin aysesi evleniomus bende hamitin sadace salihasi var dedim akşam eşime gelmiş anlatıp ay seyi vermişler felan die bizim zaten aynı evde otrdgmz için esiml hiç ozelimiz yok baş başa kaldım anda da yanımıza geliri saçma saçma şeyler anlatio
O ne saçma sapan kadınmış öyle şeymiş olur valla ben olsam kıyameti kopartirdim.
Yuh ya oyle sey mi olur ne sacma ya resmen aranizi bozmak icin yapıyor
Bariz oğlunu kıskanıyor Rabbim böyle insanlardan korusun bizleri. Eşiniz bu durumun farkında mı değilse de yumuşakça ona bunların yanlış olduğunu hissettirin eğer eşiniz de sizin gibi düşünmeye başlarsa annesine gereken cevabı verir size de kenardan kaynanızın suratını izlemek kalır ;)
Yatak odanın kapısını kitlerdm eşimi onunla yüzgöz ederdim yani yatak odanı niye kitledin dese oğlun öyle istiyo rahatsız oluyo içeri girmenden derdim eşime tekrar bunu sözlü ifade ettirirdim ayşe olayında da aman allahımm düşünemiyorum o anki tepkimiii çok terbiyesizlik
Himm ilginçmis gerçekten.. kapiya kilit taktirin hep kilitleyin bunun çözümü bu.. sınırları siz belirleyin ki rahat edin. Anne de olsa mesafe olmasi lazim sizin de bi mahreminiz var sonuçta. Ama bunu ancak siz tavrinizi koyarak mesafe koyarak yapabilirsiniz. Yoksa oylece sürup gider o
Yuh yani yatak odasida nedir arkadaşım tepkini köy orası senin namahrem olan alanın kitle kapını hatta birkaç kere uygunsuz vaziyette ac belki utanır gerçi böyle utansa odana girmez ne kadar ayıp ya
girecegini anladığın anda yapış dudaklarina üstüne çık kocan la basılmış gibi ki zaten öyle oluyor hemen bağır ne bilim.agla ne yapıyorsun anne yeter artık özel hayt diye bişey kalmadı sayende falan filan saydir Bak o zaman gör sonucu :))) çok çok sinir oldum o gaciya
Anlamadım şey şu oğlunu kiskanicaksin madem niye evleniyorsun hiç düşünmez oğluna özel bi hayatı vardır diye allhim kolaylık versin esin nediyon peki bu duruma
Allah izan ve vicdan versin kaynanana kapanmış gitmiş ne manyıkla açarsın ki eski konuları.Hey Yarabbim duyunca sinirlerim zıplıyor densizler densiz
Söyle canm de ki böyle yapmakta ki garezin ne ...ben olsam sert bir şekilde sorardım.gerçi kim kime ne düşünüyorsa Allah ona bin mislini versin
kapini kilitle canim olur mu oyle sey annemde kayinvalidemde gelse yatak odama girmezler hic
1,498,417 soru
24,476,608 cevap
355,747 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın