0 oy
1,191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,631 puan) tarafından
Köylerinde korona çıkmış, bizde şuan benim memleketimdeyiz. 

Diyor ki senin gibi gö. tü başı açıklar yüzünden bu günleri yaşıyoruz. imtihandayız imtihanda dedi. Bende dünyaya geldiğimizden beri imtihandayız zaten buna peygamberler de dahil dedim. Iste simdi ahir zamandayız falan dedi. He he diyip geçtim. 

Ay onun dediği gibi gö.tü başı açık olsam dicem eyvallah :D neyse susuyorum 

23 Cevaplar

0 oy
(14,237 puan) tarafından
Ya sen onun gelinisin bu ne saygısızlık inanamıyorum büyüklerimiz de edep kalmamış 
(2,631 puan) tarafından
:D ay kız bidaha birsey derse kaynanam dicem ne kadar edepden yoksun bir kadınsın
(14,237 puan) tarafından
Valla burda okuduklarım beni şoke ediyor bana dese ne derim acaba gerçi benim ki öyle birisi değil yeni evlendiğm zamanlar dar pantolon giyme demişti bende böyle mutluyum ben demiştim sonra bir iki kere çorap giy dedi yazın o sıcağında niye bu sıcakta çorap giyeyim demiştim sonra bir daha karışmadı :D
(2,631 puan) tarafından
Benimki susmak ne bilmediği için maalesef.  Birşeyleri algılanması için ağır laf sokmak gerekiyor.  Bi ara oğlumu sütten keserken zayıfladı, surekli arayıp o çocuğu yedir kilo aldın dedi durdu.  Kayinbaba aşırı kilolu,  bende kusura bakma anne benim çocuum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kilonun bir faydası olsaydı kayıbabamın hiçbir hastalığı olmazdı dedim sustu.
(14,237 puan) tarafından
Ohh iyi demişsin bu insanlar herseye burunlarını sokmasa olmaz bizde bugün sağlık ocağına gittik mesela oğlum 8 Kilo olmuş anne sütü alıyor sadece kaynanam diyor ki hemşireye kilolu değil mi korkuyorum falan hemşire dedi ki daha ne istiyorsun teyze çocuk anne sütüyle almış bu kiloyu ne olabilir neyden korkuyorsun diyor hayır napayım diyete mi sokayim yani yariyor sütüm napim zayıf olsa zayıf kilolu olsa kilolu bi bitmediniz herseyin içinde o burunları
(2,631 puan) tarafından
Aaaaaahhhhhh bunaltıyorlaaaar bunaltıyorlaaar.
-Reklam-
0 oy
(798 puan) tarafından

Kişi kendinden bilir işi kaynananinki o mesele:ninja:

(2,631 puan) tarafından
aynen canım
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Bunun bide telefonunu mu açiyon canım terbiyesiz a.ş.a.ğ.ı.l.ı.k  kadın  ya ne demek götü başı açık sen oğlunun eşisin namususun  kapalı değilsen haram zina mi yapiyon bu ne biçim konuşma inanamıyorum ya hadsiz mahluk. Kendisi kapalıda nolmus içi fesat içi art niyetli valla hayatta telefonuna karşılık vermem açmamda muhattap bile olmam eşimede anlatırım 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 942 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 716 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde SL (1,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 467 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,065 göst.